реката рок казино вклучена рак

како да се датотеката победи загуба изјава од казино

Две Лас Вегас игри компании доби привремено одобрување среда од државата Игри Одбор за Контрола за измена на нивните корпоративни структури да им се овозможи да се насочат на операции и рефинансирање на камата расходи за камата.Во одделни дејствија, управниот одбор едногласно препорачува за изменување наредби на регистрација за Цезар Забава Корп, и Златна Забава Inc.На Невада Игри Комисија ќе ги разгледа конечното одобрување на препораките на јули 26 реката рок казино вклучена рак. Корпорациите се потребни за да се објасни новиот полица регистрации на одборот, кои, исто така, дава регулатори можност да прима надградби на нивните имоти, кога тие ги менувате своите лиценци.Службените лица со Цезар, кој излезе Глава 11 стечај заштита минатата есен, изјави регулатори тие ќе се спаси $160 милиони евра на годишно ниво на каматните трошоци и ќе го поедностави компанијата сопственичката структура со апликации се препорачува за одобрување.Компанијата е во средината на серија на соба реновирање се случуваат во текот на неколку години низ Газа и подоцна оваа година ќе се пробие земјата на новата конвенција објект исток на Linq Хотел.Златни, кои се затворени во своите стекнување на Американската Казино и Забава Својства за $850 милиони евра во октомври, се бараат изменет со цел за регистрација да се насочат својата работа на Stratosphere, Аризона Charlies' својства во Водолија во Laughlin.Апликациите се препорачува за одобрување, исто така, додава лиценцирање на Заменик Претседател и Благајник на Чарлс Protell заедно со Златен директори кои веќе биле лиценцирани. реката рок казино вклучена вечера цена.