таму ain ' t no црно во унијата џек павле gilroy

харли дејвидсон покер чип носители

Yggdrasil Игри најави назначувањето на Фрида Gustafsson како прв некогаш Главен Финансиски Директор, со улогата создадена во пресрет на добавувачот е проширување во текот на последните неколку месеци таму ain ' t no црно во унијата џек павле gilroy. Gustafsson се приклучува Yggdrasil по шест години се запишува работат во различни улоги за NetEnt, неодамна како финансиски менаџер за данок и нови пазари.Претходно на ревизор за Дилоит Шведска, таа ќе се базира на Yggdrasil штабови во Малта.Извршен ДИРЕКТОР на Yggdrasil Игри, Fredrik Elmqvist, рече: "Во името на целиот Yggdrasil тим, јас би сакал да упатам најтопол добредојдовте на Фрида. "Како Yggdrasil расте, важно е ние да се соберат еден свет-класа тим на директори и Фрида е еден од најостро финансиски умови во игри на среќа таму ain ' t no црно во унијата џек манична улица проповедници. "Таа ќе биде голема предност, како што продолжи да се проширува, како компанија." Gustafsson додаде: "јас сум воодушевен да се приклучи Yggdrasil во таква возбудлива време харли дејвидсон покер чип историја. "Сите во нашата индустрија знае за Yggdrasil, и од она што јас сум го видел веќе постои можност за голем раст во текот на наредните години. "Јас со нетрпение очекуваме да бидеме дел од компанијата е во тек успешна приказна." харли дејвидсон покер чип носители.