залив среќа одморалиште казино пустината голф

табела де jardin продолжителен geant казино

MGM Места извршен ДИРЕКТОР Џим Murren стркала неговата "MGM 2020 План" на почетокот на годината, обемен проект кој се надева дека ќе успее да се елиминираат непотребните надземни и зголемување на казино компанијата EBITDA (заработка пред камати, даноци, амортизација) од $200 милиони евра во текот на следните две години.Дел од планот на дизајнот може да се види одредени вработени заменува со роботи, но компанијата исто така, одлучи дека има многу менаџери залив среќа одморалиште казино пустината голф.

254 вработени на раководни позиции со компанијата се за да ги губат своите работни места.Според Лас Вегас Преглед-Весник, MGM објави кодови на вработените вчера да ги информира на претстојните отпуштања.Вкупно, Murren е надевајќи се да се намали вработени во компанијата за околу 2,000, од кои многумина ќе биде "менаџери или над" и Murren се обидува да ги "трансформира начинот на кој ние работиме и потпора на најефикасен оперативен архитектура за нашата компанија." На отпуштања—и 2020 План во принцип—не се точно се совпаѓа со она што Списание Forbes неодамна рече на компанијата.На листата на "Америка 500 Најдобри Големи Работодавци" за оваа година, MGM дојде во број 18 залив среќа одморалиште казино кула mn. Можеби вистинското име на листата е "Америка 500 Најдобри Големи Работодавачите од која да се отпуштени од работа." На казино индустријата се менува драстично и е да стане лизгањето од страна на приватен капитал групи, инвестициските фондови и активист инвеститори како што се Карл Icahn, кој сега го контролира речиси 10% на Цезар Забава.Грижата е дека оваа транзиција е што резултира во недостаток на емпатија спрема вработените, со поголема фокусира исклучиво на работењето е крајна линија.Досега, овие грижи се легитимирано од страна на некои од одлуките казино оператори имаат преземено.Според Боб McDevitt, претседателот на Обедини Тука Атлантик Сити, "таканаречени" активни инвеститори,' дали тие се хеџ фондови или приватен капитал, генерално се заинтересирани во корист на самите себе и другите акционери во краток рок, често без оглед на долгорочните последици за компанијата.Како резултат на тоа, тие се сериозна закана за стабилноста и долговечност на нашата индустрија." Murren се чини дека да се донесе истата крајна линија политика.Тој изјави Блумберг во Март, "MGM се одлучите на голем профит оживување.Ние веруваме дека сме сега во бербата на слободен готовински тек на владата дека ќе биде ставен кон акционер враќа." Компанијата се чини дека се прави доста добро, иако.Своите годишни приходи во 2017 беше над $10.7 милијарди долари.Минатата година, тоа беше $11.76 милијарди долари.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre залив среќа одморалиште казино mn.