она што се случи со stardust казино

route 66 казино албакерки ново мексико

.С.-врз основа на Научни Игри Корп објави во четвртокот дека има централизирана своите Европски седиште во Барселона, Шпанија и ќе ги прекине со 31 декември 2015 година, "излишни функции" во својата Амстердам канцеларија она што се случи со stardust казино. Научни објект Игри во Барселона е сега централна точка за Европа, Блискиот Исток и Африка (EMEA) продажба, услуги и поддршка, и производството за компанијата Bally, произволното пуштање Господар, и WMS производ брендови," фирмата се вели во соопштението route 66 казино алб nm. Нашиот бизнис во EMEA регионот е силно и расте.Ние сме возбудени за да имаме EMEA операции централизирана во Барселона, каде што има соодветна инфраструктура за поддршка на нашите клиенти, заедно со еден свет-класа салон за да се потенцира нашиот trailblazing производ иновации," Марко Herrera, генерален директор на игри за EMEA на Научни Игри, се вели во соопштението route 66 казино albq nm. Ние сме во потрага напред за доведување на нашите талентирани тимови од нашето наследство компании под еден кров за да ја подобрат комуникацијата и подигнување на комбинираниот знаење на нашите силни производ брендови," додаде тој route 66 казино албакерки ново мексико.

Како резултат на забрзување на акции првично планирано за 2016 година во 2015 година, што се подигање на нашата прва година целна од US$188 милиони денари на заштеди да се очекува US$200 милиони евра, додека, исто така, спроведување на дополнителни САД$30 милиони на WMS-поврзаните годишни заштеди до крајот на 2015 година," претседателот и главен извршен директор на Научна Игри, Гевин Исаков, се вели во август. rivermist казино konawa ok (ок) за снимање.