казино во градскиот парк во њу орлеанс

биер winkhaus (слот машина за продажба

acau економијата е веројатно да "договор за 2,5 проценти" во 2019 и не гледаат реален раст следната година, поради нанесена мекост во градот гејминг индустријата, предложи Фич Рејтингот Inc во својот најнов извештај за Макао економски перформанси казино во градскиот парк во њу орлеанс. Фич, прогнозите за економијата на договорот за 2,5 проценти во 2019, во голема мера нус-производ на криза во игри на сектор.Завршувањето на неколку големи инфраструктурни проекти минатата година, исто така, се подразбираат слаби инвестиции и изградба активност во текот 2019", се вели институцијата.acau економијата се собираа од 3.5 проценти од година на година во реални услови во првите три квартали од 2019, според официјалните податоци објавени минатиот месец.Фактори кои придонесоа за економскиот пад вклучуваат 22.1 отсто пад на инвестициите и намалување на извозот на услуги, со извозот на игри услуги опаѓање од 2.0 проценти.чеша рече дека забавениот раст во Кина "има dampening ефект на Макао гејминг сектор" во 2019 биер winkhaus (слот машина стан. Казино бруто игри приходи (GGR) во Макао е долу 2,4 проценти од година на година во 11 месеци до 30 ноември, според официјалните податоци.чеша, изјави дека очекува Macau е "покори економската активност" да продолжи во следната година", со прогнозираните реалниот раст на БРУТО домашниот производ на 0 проценти".Прогнозата се базира на оценка куќа е претпоставката дека Macau игри приходи, најверојатно, ќе "расте во ниски еден цифри" во 2020 година. acau економски раст outlook е само "индиректно погодени" од страна на било какви дополнителни ескалации во САД-Кина трговија тензии, рејтинг агенција забележи. Агенцијата не веруваат дека тоа е веројатно дека Macau операции на U биер winkhaus (слободни слотови онлајн. казино оператори ќе бидат обвиен во тек САД-Кина трговија тензии, со оглед на потенцијалните последици ова може да има на локално вработување и територијата е [Macau е] социјална стабилност," Фич го напиша биер winkhaus (слот машина за продажба. Макао раст outlook може да се индиректно погодени од понатамошна ескалација во САД-Кина тензии досега, бидејќи ова резултира во надолни ревизии на нашите проекции за економски раст на копното," институцијата додаде. телефонски број за harrington казино.