не арканзас имаат коцкање казина

jennings оператор бел слот машина

На Макао владата е поставен да ги заостри своите визната политика за извршен е работа на територијата е казина, во обид да видите повеќе локални вработени промовирани на раководни позиции.Говорејќи на португалски јазик Jornal Трибуна де Макао, Канцеларијата За Човечки Ресурси на Макао потврди дека тоа може да одбие барањата за renewals на нерезидент казино директори' работни визи, ако "има локални работници кои може да ги исполни потребните услови за вршење на менаџерските улоги".На Jornal котирани на бирото како вели: "Во оценување на барања од страна на шест казино оператори – и имајќи во предвид дека тие биле во активност за неколку години – ќе се разгледа овие фирми се веќе присутни доволно услови за да се промовира локални работници." Брокерска куќа Sanford В не арканзас имаат коцкање казина. Bernstein Ltd додаде тежина на извештаи за затегнување виза прописи, велејќи дека "обновување апликации за управување ниво стануваат се повеќе тешко."Според фирма, Макао локалното население сметка за над 80% од сите менаџер-и-над позиции, како и претставуваат 96% од сите казино-специфични вработени.Државната владата на Макао не дозволува работниците мигранти да заземаат позиции како казино дилери.По Macau е Статистика, Попис услуга, 24.4% од регионот е вработено население работа во "рекреативни, културни, игри на среќа и други услуги". не аризона имаат коцкање казина.