е круна казино перт се отвори утре

казино сан мигел де allende

Gauselmann Група има најави дека има затвори сите производството и продажбата на активност во текот на Европа, поради coronavirus појава.Германскиот снабдувач има затворени сите 700 на своите игри установи во земјата и ширум Европа, кои ќе влијаат на своите Lübbecke база.Претходно овој месец, Gauselmann имаше потврди дека база ќе стане својата глобална продажба на седиштето.Објавувањето доаѓа следниве мерки воведени од страна на германската Влада за да ги затворите сите не-суштинските продавници за намалување на ефектите од coronavirus, што предизвика речиси 20.000 евра смртни случаи во светот.И покрај ова, Gauselmann е во светот одделенија ќе останат отворени за да продолжи со развој на производот на part-time) основа.На снабдувач, исто така, вели дека ќе го искористи своето финансиски резерви за поддршка на бизнис за време на епидемија, со тоа уште не се знае колку долго ограничувања ќе остане во место е круна казино перт се отвори утре. Gauselmann Група извршен ДИРЕКТОР и Основач Павле Gauselmann рече: "Како семеен бизнис, ние сме среќни нашите вработени стојат со нас не само во минатото, туку исто така и во иднина."Сигурен сум дека откако оваа криза е надминат, ќе има дури и подобра иднина за сите нас." казино сан мигел де тукуман.