сан хуан одморалиште и казино

покер раце шанса за победа

CNBC е коцка на давање на шоуто за да некој со карирани историја во спортско обложување индустрија нели се исплатеше доста како мрежата би го сакал.Потоа повторно, тоа не треба да дојде како изненадување со оглед на тоа дека CNBC е притисни во реалност програмирањето е само запленети мрежата медиокритет рејтингот досега.Контроверзната, ако не се мошне сомнителни лансирањето на спортско обложување шоу "Пари Разговори" е најновата да го следат тој тренд по Nielsens проценува дека оскудните 127,000 гледачи tuned тоа да се види на премиер кој Вегас handicapper Стив Стивенс.Тоа е драматична 40-отсто пад од мрежата година до денес, во просек на 10 стр.м.timeslot, од кои CNBC нормално во просек околу 212,000 гледачи.Уште повеќе кажува беше Нилсен е проценуваат дека само 65,000 гледачи во возрасните 25-54 демографски наместена за да се види на изложбата, 34 проценти пониска во рече демо од 99,000 гледачи на мрежа обично се добива во тоа време.Разочарувачки броеви се припишува на Пари Разговори би можеле да укажуваат на опипливо, незаинтересираноста, од луѓето кои сметаат шоуто се сомнителни, вклучувајќи го и изборот на постоење Стивенс, еден човек кој тврди дека имаат освоено 71.5% од неговиот веднаш на свој handicapping услуга VIP Спорт, како ефикасно, ѕвездата на шоуто.Кога беше соопштено дека CNBC беше ставањето на своите ресурси во земјите во развој и емитуваше шоу, многу луѓе во спортско обложување заедница кренаа веѓите на мрежата одлука да се карактеристика Стивенс на шоуто, во голем дел, бидејќи на неговите сомнителни минатото, кои се вклучени убедување кои произлегуваат од телемаркетинг измама во 1999 дека milked инвеститори од најмалку една четвртина-на-еден милион долари.Станува збор за комбинација на тоа беше неговото барање на победа 70 проценти од неговото зема, победничка процент тоа е нечуено дури и меѓу обложување спортски продавници.Па дури и со сето внимание Пари Разговори примени за сите погрешни причини пред тоа дебитираше, тоа сепак не беше доволно да се вози до рејтингот на премиерот епизода, можеби укажува дека или на пазарот не е заинтересиран за она што Стивенс' животот е како, или тие сметаат дека е тешко да се поверува шоу може да биде центриран околу еден човек чие минато е за, како површни како неговата само-таканаречените талент во победа над 70% од неговата зема.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre сан хуан одморалиште и казино.