Scheda madre con 2 slot m2

западен бакар и злато казино проектот

n Австралиската кривични разузнавачки информации тело објавен на крајот од јули посебна истрага на коцкање junket операторите од странство кои партнер со локални казино оператори во таа земја, гледајќи дали постојат ризици како бизнис може да биде компромитиран од страна на криминалците.ews на иницијатива на Австралиската Кривично Разузнавање Комисија (ACIC) дојде среде сметки се врши во кои нацијата медиуми дека наводно Австралиско казино оператор Круна Одморалишта " бизнис биле користат како канал за перење пари и Кинески организираниот криминал активности преку високо-ролери коцкање.n понеделник Сиднеј Морнинг Хералд весникот изјавиле дека главен извршен директор на Австралиската Трансакција Извештаи и Анализи Центар рече дека нејзината организација – финансиска надзорно тело познат како Austrac – беше надзор на ефективноста на прописи што се однесуваат на know-your-клиент протоколи за Австралиската казина.На проверки ќе се разгледа дали имало било дупки, и каква улога казино junkets игра на пазарот.icole Роуз додаде дека Austrac ќе работи на прашањето во соработка со ACIC. scheda madre con 2 slot m2.