обука слотови две точка болница

е 4 ram меморија слотови подобро од 2

Франција е дозволено онлајн коцкање индустрија да се повлече нога на нивните свети трева од средината на минатата година и досега не многу луѓе како што се случува во стариот царство на Галија.Многу критики од новите регулиран пазар доаѓа од рамките на нивните граници и денес е гласило на Европската Обложување и Игри Асоцијација повтори ова некогаш понатаму.Францускиот Конкуренција Орган (FCA) е додадена на проблеми на францускиот законодавство со плочник до голем број на проблеми кои се уште постојат во рамките на францускиот пазар.Нивните главни грижи се со двајца поранешни монополи кои биле управувани од страна на Француската des Jeux (FDJ) и Pari Mutuel Urbain (PMU), ризици на крстот на субвенционирањето, специфични ризици кои се поврзани со коњ-трка обложување сектор, спортски обложувања право и висока цена, и таванот на вратат односот коњ за трка и спорт обложување.Конкретно, една од нивните главни точки за дискусија е предност се стекнаа со две земјиште-базирани услуги FDJ и PMU.ПДАС рече: "Две конкуренција се однесува може да се забележи во однос на употребата на клиент база на FDJ и PMU со цел да ги развијат своите активности за онлајн игри: забраната за алтернативните оператори да ги користат клиент сметки пред добивање на лиценцата од ARJEL.Второ, се користат со FDJ и PMU на своите постоечки клиент база под нивниот монопол активности за можноста онлајн корисници" Тие исто така додаде: "достапноста на PMU и FDJ е присутен точки на продажба, под преференцијални услови, и да ги развиваат нивните онлајн активности кои се предмет на конкуренција може да доведе до нарушување на сметка на алтернативните оператори кои не се има таква можност" На FCA, исто така, продолжи да се каже дека PMU е далеку лидер во коњ-трка обложување сектор имајќи 80-95% на удели.Во однос на решение тие го направија следниве коментар обука слотови две точка болница. "Со цел да се овозможи развој на мали коњ-трки операторите, Органот препорачува на прво место дека конкурентна disequilibrium за комплексни облози која е поврзана со pooling на удели собрани од страна PMU се коригира благодарение на надомест механизам помеѓу трки.Ако оваа линија не е проследено, тоа може да биде и потоа се предвидени за да се овозможи привремено оператори да понудат фиксна шансите", Според Sigrid Ligné, Генералниот Секретар на EGBA "Органот и мислење дава многу очекува појаснување на дисфункција на францускиот пазар и бројни правни слабостите на законот, усвоени во 2010 година возовите од казино на њукасл. Тоа го потврдува вистински ограничувања на отворањето како што се тврди од страна на Владата".Таму ние еднаш да имаат повеќе критики се израмнат на францускиот пазар.Со Европската Комисија донесе одлука да се започне формална истрага против еден од клучните одредби на: данок за финансирање на коњ тркачки компании, поради нивното верување тоа содржи карактеристиките на нелегална државна помош, што може да се види некој вид на промена во текот на наредните месеци.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre е 4 по ред нешто во покер.