коцкање и добивање на хипотека

како да се избројат блек џек брзо

Може филм Секретаријатот работа за зајакнување на интерес во кои се борат коњ тркачки индустрија во САД?Тоа е долг истрел, но, тогаш повторно, тоа е она што велат тие за Секретаријатот!Целиот коњ тркачки индустрија треба да биде премин нивните прсти дека филмот Секретаријатот клоци газ повеќе од само неколку furlongs на благајните.Лично, штрајк еден на тоа да се биде Дизни филм, но јас ќе чекам да ја види пред да се помине на судот.Приказната на Секретаријатот е прекрасна еден, ние зборуваме за една од најпознатите тркачки коњи на сите времиња.Во 1973 година Секретаријатот стана првиот Американски Тројна Круна победник во дваесет и пет години, шампион во дваесет и пет години, поставување на нови трка евиденција во две од три настани.На Маало galloped да величината во легендарниот моден како на Кентаки Дерби и Belmont поставување евиденција дека се уште стои до ден денешен.Тоа е одлична приказна, ако тоа е кажано во право.Работата е секој коњ тркачки фан и секој одгледувач и коњ ентузијаст се случува да се види овој потчукнете.Но, тие не се луѓе на коњ тркачки индустрија е загрижен за.Тоа е повик фан, на студент дека веќе облози спортски онлајн, овие луѓе ќе одат за да се види овој филм?Во совршен свет, секој оди и го гледа овој филм и се пресели од страна на херојски и поголеми од животот изведби од страна на Голем Црвен коњ тркачки повторно стана популарна и луѓето почнуваат да се полнат на racetracks.Тоа е малку премногу лошо филмот ќе биде објавен во октомври 8, па на крајот на сезоната.Почетокот на коментарите го покажуваат филмот има одлична глума, големи знаци и дека Секретаријатот изгледа величествено на големиот екран.Јас навистина мислам дека коњ тркачки индустрија треба да се обидува да го користите овој филм како маркетинг алатка, филмови имаат моќта во власт на јавноста во една насока или некој друг, особено ако тие се доволно моќни.Приказната на Секретаријатот е еден од триумф против шансите, тоа е херој приказна, тоа е сè што луѓето сакаат да го видите во театарот, да се надеваме дека тоа ги става луѓето назад во песни.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre коцкање и добивање на хипотека.