забрана ca кејот hu слот

аспект близнак слот исправена бела

Genting Хонг Конг најави продажба на десет милиони акции во својата крстарење оператор, норвешки Крстарење Линија Стопанства за вкупен износ од $270m.На крстарење и казино инвеститор е фрлање на 2.19% удел во организаторот, за продажба на underwriter Морган Стенли.На продажба ќе биде завршен преку Genting Хонг Конг е целосно во сопственост на подружница, Ѕвезда NCLC Holdings Ltd.Хонг Конг-листата на компанијата рече дека очекува повлече во добивка од околу $57.4 m, што претставува разликата помеѓу очекуваните приходи од отуѓување и сметководствената вредност на акциите.Во соопштението на компанијата се вели дека приносите од offload "ќе се користи како општа работниот капитал и на капиталните расходи за групата и/или за финансирање на нови инвестиции, треба да соодветни можности се јавуваат".Уште во август, Genting Хонг Конг се продаваат 3.29% удел во крстарење оператор за вкупно $409m, со компанијата примање нето добивка од $90.1 м.По завршувањето, компанијата се уште ќе контролира голем удел од околу 5.64% во норвешка Крстарење Линија. забрана ca кејот hu слот.