слободни работни машини онлајн бесплатно

како не куќата секогаш да победи во рулет

Државата Собранието на Демократите во Њу Џерси објави во понеделникот планот да додадете прашањето на гласачкото ливче во 2016 година прашуваат избирачите, ако тие сакаат да се измени држава, уставот за да се овозможи казина во северниот дел на државата.Почнувајќи од сега, казина се ограничени на Атлантик Сити.Планот од страна на Собранието е различна од планот во петокот објави од страна на Државниот Сенат.Една разлика е во тоа што Собранието план ќе одвои помалку пари во даноци за да им помогне на Атлантик Сити, кој е само почетокот да се стабилизира.Планот предлага две коцкање сали во северо – еден ќе биде управувана од страна на Атлантик Сити коцкање загриженост.Планот, исто така, ќе им овозможи на компаниите кои не се казино во Атлантик Сити да аплицираат за едно казино лиценца во северната област на државата.Двата предлози значи дека лидери во секоја куќа на државата, законодавството ќе треба да се дојде до договор, ако прашањето се случува да биде ставен на ноември гласање.Сенатот и на Собранието ќе и мора да го одобри истото план за предлогот да се движи напред за гласање од страна на граѓаните.Уставот на државата во моментов им овозможува на коцкање во Атлантик Сити само.Градот се бори со четири казина затворање во 2014 година и илјадници работни места изгубени.Петок е резолуцијата беше откриена од страна на Сенатот Претседателот Стивен Sweeney и ќе имаат гласачите да изберат дали или не да го одобри казина во две различни земји која ќе биде лоцирана во најмалку 75 милји од Atlantic City.Планот воведен од страна на Собранието вклучува истите одредби.Тековната Сенатот План не се разликуваат како тоа места во речиси половина од даночните приходи создадени од новиот казина да одат во насока на Атлантик Сити за 15 години.Собранието план би место 63% од државниот данок на приходите од игри на среќа места кон две различни места за првите петнаесет години на работа.Половина од процентот ќе одат во насока на хендикепирани лица и постари лица, нешто што Атлантик Сити веќе не.Другата половина ќе одат во насока на помош за државата за секоја област и општината на државата.После тоа, на 35% износ ќе одат да им помогне на Атлантик Сити се опорави.Сите дополнителни процент ќе одат во насока на коњ тркачки индустрија, која исто така се бори.Во Мај Gov слободни работни машини онлајн бесплатно.

Крис Кристи, рече тој може да се зад северна казино тврдење дека ќе биде од корист Атлантик Сити.Надеж дека од страна на некои законодавци е дека обединета план ќе бидат создадени до крајот на тековната законска година кој ќе заврши на 11-ти јануари.По оваа временска рамка, застапниците на казина во Северна Џерси ќе мора да добие дополнителни 10 гласови во 2016 година да имаат прашање се става на гласање дојде ноември.Претходно овој месец, Демократите во Сенатот најави тие биле работат на процент решение за помош на Атлантик Сити, додека проширување на коцкање во државата. слободни работни машини jugar гратис.