како да се справи во покер чипови

одговорен коцкање кодекс на однесување qld

Ако сте терорист кој е коцка на вашиот живот низ овие делови.Додека тероризмот може да биде кул со Ал што, тоа не е кул за Северно Американска почва, не со било водат на имагинацијата.Една коцка дека може да се спаси осомничени терористички Мохамед Harkat слобода е неговата коцкање во казина.Само да се внимава на својот briefcase.Јас не велам да, јас сум само велејќи.Начинот на кој тие се зборува за овој човек, јас срање што не, што би се колнам тој беше Кајзер ебат Soze.Очигледно, тој е прилично блиску, не само тоа, неколку извештаи укажуваат на тој може да биде најголема punter во светот.Никој не може да каже со сигурност, бидејќи било извор блиску до него дека протекување информации...poof.Исчезнува.Тој живее надвор од мрежа, акти, како и редовна Џо, но според овој член, тој е трчање комплексна глобална работа.Кој е тој?Неговото име е...Жељко Ranogajec, ако тоа е навистина неговото вистинско име. како да се справи во покер чипови.