подемот на планината кралот слот голема победа

пица блек џек преку nizza

На Невада Игри Одбор за Контрола има за јавни консултации подоцна денеска се во потрага на нова регулатива кои се однесуваат на работата на интерактивни игри на среќа.Невада Игри Комисија Нова Регулатива 5A ќе биде на јавна дискусија на оваа недела во пресрет на Комисијата држи своите сопствени расправа во две недели време.На расправата се одвива по последните недели' најавата дека измените биле направени на Интернет покер прописи.Овие се за да ги заштити играчи и фирмите се потребни за да се покријат играч депозити во "резерва" 25% од кој мора да се одржи во готово.На "федерално-осигуреното финансиска институција" држи резерва мора да се "разумно да се заштити" на пари од долгови на операторот може да имаат.Не сакате некој друг Full Tilt на нивните раце.Игри Контрола член на Одборот A подемот на планината кралот слот голема победа. Синтез додаде: "мислам дека играчот фондот за заштита оди на основен одговорност имаме.Со земјиште-базирани оператори соочува со неизвесна финансиски пати, дека е прашање на фокус за нас.Ние треба да се осигура дека играчот фондови се заштитени соодветно на тоа и ние трошиме многу време и енергија за таа задача." Понатамошни измени вклучуваат не дозволувајќи им на ботови да се учествува со "разумно" обезбедување дека играта е помеѓу луѓето само.Синтез објасни: "јас би се надевам дека сите оператори ќе се обиде да го прекине играчи стекнување на нечесна предност, и особено да се запре било мамење активности.Мислам дека терминот "разумно" е едноставно таму, така што Одбор и Комисијата може да наметне одреден стандард на згрижување на нив во тој поглед." На состаноците подоцна овој месец се пред можно усвојување гласаат во почетокот на декември и нешто може да се оди напред, освен ако конгресот одлучува да биста преку задната врата со свои федералниот закон.Од наша гледна точка, доколку компаниите сакаат лејн со помалку сообраќај, тоа ќе биде внатрешни еден со сојузното законодавство како се блокира коловозот јас.e.ништо нема да се случи за некое време уште.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre подемот на планината кралот слот демо.