слот џокер депозит pulsa indosat

виган казино 3 пред 8

$3.6 m.Пред неколку часа, Koon кажано Лаура Корнелиј дека $3.6 m беше 'big' број.Тоа беше во 6 часот по полноќ.Лаура изгледаше добро со оглед минути пред таа е на работ на предозирање на бонбони цигари како конечната табела на HKD 1,000,000 се купи во Кратко-Дек, Анте-Само турнир отиде на колку што е ракета патување до Марс. Rui Chong – $802,412 6.

Шон Dempsey – $493,753 8 слот џокер депозит pulsa indosat. "Тој е супериорен во однос играч за мене", рече Koon, се говори за неговото неискуство во Краток Палубата Покер.Во сендвич помеѓу овие два конечните табели беше €1 милион готовина игра каде Koon се појави во две повеќето значителни No-Limit Hold ' em садови некогаш сведоци на Livestream, губење на €1.8 m тенџере да Kane Kalas, пред освојувањето на истиот вид на збирот во рака против Elton Tsang.И ова е како луди ова патување е.Само на Тритон Покер Серија може човек да победи $3.6 m, а потоа се плаши дека тој би можел да седне во готовина игра и ќе ја изгуби многу доколку палубата одлучи да ги преземе возач надвор од торбата и клуб за него над глава со тоа.На HKD 1,000,000 се купи во Кратко-Дек, Анте Само настанот привлече 103 лица.Еве ја конечната табела резултати: 1 слот џокер депозит pulsa 5000 без бери прима potongan. Џејсон Koon – $3,579,836 2 колку пари можете да заработите со онлајн покер .
Phil Ivey – $1,666,480 4 виган казино 3 пред 8. Xuan Тен – $2,308,384 3.
$3.6 m.Тоа е 'big' број.Одам над него, да седиште, и имаат chinwag за еден од повеќето невообичаени недели на својот живот. Ли Дејви е покривање на Тритон Покер Серија во црна Гора доаѓа до крајот, со Џејсон Koon победата на полето на 103 учесници да победи $3.6 m првата награда во HKD 1m купи во Кратко-Дек, Анте-Само турнир.Јас шпион со моето мало око, нешто што почнуваат со 'Џејсон Koon'.Тој седи, сам, да јадат некоја кокошка, и пиење чаша вода, коцки мраз кои се борат да ги задржат своите срање заедно под брилијантен топлина.