казино во дабови grove кентаки

ѕвезда казино голд коуст кина

о Iat Сенг, до неодамна претседател на Макао е Законодавно Собрание, е да се кандидира unopposed за улогата на шефот на државата, градот е врвот работа.Тој доби вкупно 378 номинации извлечени од меѓу оние луѓе кои се членови на Главен Извршен Изборната Комисија, што го прави невозможно за некој друг да garner потребната поддршка за да се стави напред.р Хо (на сликата) поднесени во понеделник неговата кандидатура номинација форма.ccording на Главен Извршен Изборниот Закон, индивидуи кои се заинтересирани да стои како кандидат за пост на главен извршен мора да се добие најмалку 66 номинации извлечени од меѓу оние луѓе кои се членови на Шефот на државата Изборна Комисија.s-Дин Хо примени вкупно 379 номинации, тоа значи дека било кој друг потенцијален кандидат е само може да се добие најмногу 21 номинации.ernando Chui На Саи, актуелниот Главен Извршен директор, ќе заврши неговиот втор и последен петгодишен мандат во декември.Неговиот наследник ќе ја преземе функцијата на декември 20 казино во дабови grove кентаки.

ould-се главен извршен директор Г-дин Хо е 61 и беше роден во Макао.Тој е никој однос на било Едмунд Хо Hau Добро, првиот Macau главен извршен по градот предавањето од португалски администрација во 1999 година, или на Стенли Хо Обесени Сонцето, поранешниот monopolist на Макао казино бизнис.р Хо Iat Сенг – истакнат Macau бизнисмен – исто така нема да има директни врски со град е доминантен казино индустријата.e е Законодавно Собрание претседател од октомври 2013 до претходно овој месец, кога тој се спуштил со цел да ја подготви својата понуда за главен извршен директор.Од 2004 до 2009 година тој беше член на градот е Извршниот Совет, советодавен орган кој ја поддржува работата на градот е главен извршен директор.n важна задача на следниот главен извршен ќе биде да се справи со retender процесот за Макао игри права.Тековната шест лиценци истекува во 2022 казино во дабови харбор вашингтон. uring на јуни прес-конференција, на потенцијален кандидат одби да коментира во детали кога побарано од страна на медиумите за иднината насока за градот гејминг индустријата.Тој ограничен својот коментар да велејќи: "мислам дека единствен начин тоа треба да се оди напред е да се чуваат во здрав развој." Обновено на Јуни 26, 4pm) ѕвезда казино голд коуст craps.