како да се отстрани казино авто исклучување

постои данок на коцкање добивки во канада

Konami Игри стана најновата казино опрема снабдување да влезе во патент вкрстено лиценцирање договор со Меѓународните Игра Технологија (IGT).Според договорот, Konami ќе биде во состојба да понуди различни содржини, вклучувајќи патентиран наслови од IGT спектар на игри, и ќе плаќаат за лиценцирање на надоместоците кои треба да се IGT."Вкрстено лиценцирање овие игра патентите меѓу нашите две компании им овозможува на Konami и IGT да го споделам некои од најдобрите карактеристики кои го прават нашите игри посакуваната од страна на клиентите", рече Томас Jingoli, Konami е Извршен Заменик-Претседател и Главен Комерцијален Директор."Можност да ги искористиш некои од IGT е патентиран механика им овозможува на Konami за подобрување на нашата игра портфолио како што продолжи да се фокусира на доставување на повеќето пријатно ', роден од забава " игри искуства е можно."Мајкл Прескот, Постар Заменик-Претседателот на IGT, додаде: "Нашите вкрстено лиценцирање договор со Konami Игри покажува силата на IGT игра функција патент портфолио и вредноста што тој претставува за други игри компании." како да се отстрани казино авто исклучување.