што да се прави со коленото заклучен

коцкање сајтови кои ви даде слободен пари

Покер Централна, светот е само 24/7 покер канал, ветил дека повеќе содржини во живо за 2016 година, почнувајќи со Покер Централна Телевизија на Велосипед закажан за пуштање во април.Покер Централна продолжува да направи се за изгубеното време со вести на повеќе оригинални содржини во живо планиран за 2016 година што да се прави со коленото заклучен.
Првиот од овие нови придонеси е покаже нарекува Покер Централна Телевизија на Велосипед и како што може да се погоди од насловот тоа е покер покаже концентрира на телевизија готовина игра акција од Велосипедот Казино во Калифорнија.Покер Централна започна во октомври 2015 година со помалку од импресивен список на програми.Тие вети 24/7 покер акција.Тие никогаш не се направени ветувања за квалитет.Содржината беше стар, датум и често досадна.Сепак, работите полека почнуваат да ги собереш, со нови емисии и идеи произведени секои неколку месеци.Покер Централна Телевизија на Велосипед ќе биде ново шоу за Покер Централна клиенти, но тоа не е ново шоу.Паричните игри е емитувана во живо на liveatthebike.com и нивните Грч канал twitch.tv/liveatthebike за подолго време сега.Џокер Игри ДОО ќе продолжи да се произведе.Тоа ќе биде мрежата е прво live show.Првата епизода ќе воздухот 20 април, во 10 часот (ЕТ).На покер соба содржи блиску до 200 табели со 100 на оние кои редовно се користи за парични игри.Светот Покер Турнеја (WPT) држете го Deepstack настани во место како и нивните Легенди на Покер настан.Светската Серија на Покер (WSOP) исто така има коло настан акција таму.Тековната live stream донесува ад-хок мешавина на врвни професионалци и редовни брусилки.Покер Централна ветува многу од истиот.Нема имиња биле објавени во времето на пишување.Коментарот ќе биде со Nichoel Jurgens и Abe "Limon" Hepner.Тоа е петтиот малку нешто различно во изминатите 12 месеци она што е заработи како крупието. Pokerography и Внатре Покер со Мет Севиџ се качил надолу добро.Марија Хо е присуство на Покер Централна Телевизија во Грч шоу е мора да се види, и Супер High Roller Сад II ќе одлуки на големиот влезот наскоро со некои од најголемите играчи во светот gracing вашите екрани.Покер на Централна е достапна на интернет на Амазон Оган ТВ, Apple App Store, Filmon.tv, Roku ТВ, Xbox Еден и Xbox 360 казино.
Секој со пристап до ТВ канали понудени од страна на Националните и Кабелски Телевизиски Соработка (NCTC), исто така може да се види на изложбата.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre коцкање сајтови кои ви даде слободен пари.