покер масата profissional купи

онлајн казино вистински пари paypal

Можеби stung во објаснување за одложувањето на реформата на Ирското коцкање законите наведени во последниве медиумските извештаи, Ирска е Државен Министер во министерството за Правда, Дејвид Stanton, се појави на една локална телевизиска информативната програма за овој викенд да се потенцира напредок.Во кратки црти, Stanton откри: * Владата се надева да имаат 2013 законодавството донесени се и подготвени за спроведување до крајот на 2018; * владата има пресели подалеку од идејата на надзор од страна на одделот во министерството за Правда и наместо тоа ќе се побара да се воспостави независна статутарна регулаторно тело кое, исто така, ќе се наплаќа со vetting и лиценцирање, заедно со широки овластувања да внесете лиценциран оператор простории и увид во документација и компјутерски содржина; * Владата нема проблем со регулаторот усвојување на "таен купувач" тактики како дел од својот мандат да се контролира и регулира коцкање во Републиката со цел да се заштитат потрошувачите и да се обезбеди безбедност на малолетници и проблем коцкари; * посебна давачка ќе му се изрече на земјиште и онлајн коцкање оператори со цел да се финансира Социјална Коцкање тело обвинет за истражување на проблемот коцкање и третман на компулсивно коцкари.Деталите на овој данок треба уште да се завршат; * напредува Технологијата имаат убедена владата за да ги видиш своите оригинални планови за ограничување на бројот на казино лиценци за 40 и да капа бројот на табелите во било едно казино во 15 покер масата profissional купи. Министерот откри дека работна група е изучување на овој аспект и се должи на извештајот назад кон владата пред летниот распуст; * законодавството ќе наметне ограничувања на промоција и рекламирање на коцкање, особено во поглед на младите луѓе.Министерот потврдува дека постојат одредени предизвици во оваа област како многу ТВ канали обезбедување на услуги за коцкање биле светна во Ирска од странство; * може да биде тешко да се забрани коцкање оператори од учество во спортски спонзорства како многу клубови се потпираат на овој извор за финансирање покер масата profissional мерки. Infopowa вест е главен на Casinomeister вестите од 2000 до 2019 онлајн казино вистински пари puerto rico.
Брајан Cullingworth беше главен автор, соработник, и беше еден од повеќето видни лица имам некогаш познат вклучени во онлајн казино индустријата.Првпат се сретнаа во јануари 2001 година во МРАЗ во Лондон каде што се забележани него ќе говорница да кабина интервјуирање онлајн казино, софтвер и лиценцирање надлежност претставници.Брајан беше, исто така, силно се вклучени со нашите форум како "Jetset", тој беше ангажиран како неформално консултант да eCOGRA, на ОПА, и беше играч застапник кој учествувал безброј оштетениот играчи со своите конекции за да индустрија луѓе.Тој, исто така, објави "Казино Предупредува" преку Infopowa вести за прилично голем број на години.Овие може да се најде во нашите вести архиви.Неговото заминување во февруари 2019 беше мрачен ден за нас.Тој засекогаш ќе биде пропуштен. онлајн казино вистински пари paypal.