цнс слотови & канцеларија service gmbh

разликата помеѓу коцкање и пирамидални шеми

Harrah ' s во Њу Орлеанс, само земја-врз основа казино во Луизијана, се очекува да добие 30-годишна лиценца продолжување од државата пред законодавната власт adjourns во јуни.Но, според постојното законодавство се турка преку тоа ќе дојде на големите трошоци.Куќа Бил 544 ќе му даде на Цезар Забава, казино одморалиште со 30-годишна лиценца проширување.Во замена, Harrah ' s во Њу Орлеанс ќе поминат најмалку $325 милиони евра во капитални инвестиции, и shelve од десетици милиони долари во повисоки даноци за државата и градот.На $325 милиони евра во надградба ќе треба да се заврши до јули 2024, која е кога моменталната лиценца ќе истече.Тоа е втор по ред година дека Луизијана законодавниот дом се обидел да ја прошири казино лиценца.Овој пат, сепак, шансите се чини дека силно што Harrah ' s во Њу Орлеанс и државните законодавци се најде солидна заедничка основа.Тоа е вистинската работа за Harrah ' s и вистинската работа за Луизијана," Куќата на Говорникот и HB 544 спонзор Тејлор Barras (R-Нова Иберија) рече.Луизијана Куќа Кривично-правна Комисија донесе законодавство 13-0-1 во средата, и сега се движи со полна Куќа за разгледување.Општ консензус е дека оваа мерка ќе биде одобрен и испратена до Сенатот цнс слотови & канцеларија service gmbh.

Harrah ' s во Њу Орлеанс не е единствената игра во градот.Видео гејмерски машини може да се најде на различни барови низ градот, но кога станува збор за целосен размер слотови и маса игри, Цезар сопственост има монопол на Големите Лесно и соседните француски Квартал.Тоа е зошто Цезар е подготвен да се трошат како голем износ на пари за да се задржат оперативни права на казино.Заедно со согласил да инвестира $325 милиони денари, Harrah ' s во Њу Орлеанс ќе плаќаат $25 милиони однапред надоместокот откако договорот е убиен.Градот ќе добијат $7.5 милиони евра, а државата остатокот.Цезар дополнително ќе плаќаат $40 милиони евра во текот на три години треба да компанијата се заинтересирани за стекнување на тули и малтер сопственост на комплексот.Градот во моментов е сопственик на земјиште и за градење, и закуп своето работење врати во Harrah ' s ко op испорака слотови достапни. "Овој договор е далеку го надминува она што било казино во сад плаќа за обновување," Цезар ПОТПРЕТСЕДАТЕЛ на Владата Односи Дејвид Satz рекоа пратениците.Казино, исто така, ќе донираат $6 милиони евра годишно за да Њу Орлеанс "услуги за поддршка," и $3.4 милиони евра за образование.Државата е загарантирана $60 милиони евра во годишни даноци, и во Њу Орлеанс ќе добијат планираните $8 милиони евра во киријата, имотот, како и продажбата на даноци.Бруто игри приходи (GGR) во Harrah ' s во Њу Орлеанс изнесува $288 милиони евра во 2018 фискална година.Тоа е надолу од $419 милиони една деценија.Цезар execs каже казино одморалиште треба подобрувања да се врати на патрони.Сепак, тоа беше подготвена да го стори тоа без гаранции од државата дека тоа ќе биде операторот на местото на долг рок.На $325 милиони денари ќе се користат за изградба на 340-соба хотел towner, модернизација на игри на подот, и изградба на нови познати ресторани.Ова е за нови приходи, периодични приходи за градот и државата .. разликата помеѓу коцкање и ризик. и долгорочна стабилност," Цезар извршување Дејвид Satz изјави за Кривична Правда Комитет.Имаше многу гласини околу потенцијален Цезар стекнување со конкурент, но постои загриженост во однос на тоа сценарио беа презентирани на оваа недела. разликата помеѓу коцкање и пирамидални шеми.