казино домаќин цезар атлантик сити

игра гувернерот на покер

Корални има здружи со NYX Игри да започне Мерлин е Магија Respins на своите во-продавница терминали, веб-сајт и нула картички.Новата игра е продолжение на Мерлин е Магија Милиони, популарен производ на интернет и на мобилни телефони, и Корални има ексклузивни права за тоа.Марк Кемп, игри директор на Корали, се рече: "Оваа најновата верзија со NYX значи дека можеме да ја поддржите нашата цел на постоење на најдобар интернет и мобилни игри како Мерлин е Магија Respins исклучиво во нашите продавници, па нашите клиенти можат да играат најдобрите места игри во сите на нашите канали казино домаќин цезар атлантик сити. "Клиенти, исто така, ќе бидат во можност да ги користат нашите multi-channel паричникот Поврзете кога тие се игра Мерлин е Магија Respins во продавници и кој било друг канал." Дејвид Џонсон, комерцијален директор на NYX, додаде: "На Мерлин е франшиза е една од NYX најпопуларните; на земјата врз основа верзија карактеристики посебно модифицирани математички модел за велика БРИТАНИЈА отвори пазарот и јас сум сигурен играта ќе се реплицираат својата онлајн успех низ Корални физички имот." казино болница clinico меѓусебна de seguridad.