дека 70-тите години покажуваат светиот craps фрлија

applicazione на iphone svuota слот машина

Цезар Забава Корп се најновите компанија да признаеме дека тие сакаат парче од Торонто казино на пазарот.Извршниот ПОТПРЕТСЕДАТЕЛ Јан Џонс се изјасниле дека компанијата е заинтересирана за изградба на туристичкиот и инвестирање некои $1 милијарда во тоа, според Торонто Сонцето.Таа додаде: "Ние веруваме дека може да се претстави проект кој ќе биде од корист на градот, со што ќе се зголеми туризмот и кои ќе бидат дел од бизнис заедницата, да не дојде и се обиде да го замени бизниси," Џонс, рече во вторникот.Претставници од компанијата се планира да ја посетите градот следната недела и Цезар веќе се вработени четири лобисти во градското собрание.Тие интерес во или Изложба Место или на Водата како и нивната локација дека 70-тите години покажуваат светиот craps фрлија.
MGM Одморалишта се уште да биде интерес во Канадскиот град и било која компанија игри на одборот партнерот ќе бидат меѓународно признати.Бројките од Пенсилванија Игри Одбор за Контрола (PGCB) покажуваат дека нивните даночни приходи е најголем од сите U applicazione legge del terzo рулет. гејминг регулаторни режими.Државната 10 казина придонесе некои $1.5 милијарди долари за државната каса во 2011 – повеќе од Невада, Њу Џерси и Делавер сите се стави заедно и тие објасни дека тоа е стапка со која се поставува покрај нив се применуваат класа за да слот vue.
"Пенсилванија води и тоа не е ни блиску," рече Ричард McGarvey, портпарол за Пенсилванија Игри Одбор за Контрола applicazione на iphone svuota слот машина. "Тоа е она што се случува кога ќе има 56 проценти даночна стапка во државата ова е голема." Ова очигледно не е целосно против макс 20 проценти данок дека Американската Игри Асоцијација се согласува со за одржлив економски развој и Пенсилванија уште трае само $3 милијарди долари во приходи во споредба со Невада е $11 милијарди долари.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre.