тоа е слот на англиски јазик

покер масата во позадина free download

Наместо маскирање на недовршени Fontainebleau Лас Вегас, кој беше купен од стечај за 150 милиони долари во 2010 година, милијардер кој го купи имотот нуди до долго запоставени казино-хотел за $650 милиони евра.63-кула со 3,900 соби во Лас Вегас Лента е северна крајот сопственост од страна на Карл Icahn и неговата фирма, Icahn NV Игри Стекнување ДОО, ќе бидат наведени од страна на фирмата на CBRE Лас Вегас, според најавата во средата од страна на фирмата execs, Џон Knott и Мајкл Паркови тоа е слот на англиски јазик. Fontainebleau Места ДОО, приватно одржа компанија, почна да работи на имотот во февруари 2007 година, и околу две години подоцна, во 2009 година изградба на $2.9 милијарди сопственост престана.Минатата недела релативно рутински барањето за време продолжување за оф-сајт подобрување врска со имотот е сопственик беше претворен во можност од округот пратениците кога тие нареди дел од 730 метри кула да бидат покриени.Непривлечна празнини во кулата е сино-стаклена фасада биле присутни за неколку години.Месечни контроли од страна Кларк Каунти Комисија службеници откриле дека имотот е во добра форма и дека нема структурни ризици се присутни.Во прилог на Fontainebleau е првичниот договор, Венецијански се согласија да ги покрие до некоја недовршена кула демне над Лента, и на Ешалон проект кој беше продаден на Genting Група од Бојд Игри пред тоа страницата треба да биде покриен, исто така, се согласи.Имаше проширувањето се гласаше надолу од страна на комесари, како и пристап до обврзници пари веќе издвои би биле изгубени и off-сајт подобрувања може да се стартува од област на јавните површини околу сајт.Продолжување беше одобрен во средата од округот комесари и како дел од договорот, на компанија беше да се достави планови во рок од 90 дена за да се покрие структурата првите три спрата со кои се соочува Лента и со оглед на шест месеци да се заврши изградбата.Сепак, сега дека имотот е за продажба, останува да се види дали тој договор и условите се уште е во сила.Компанијата најновото барање за off-site подобрување обврзници минатата година беше одбиен од страна на округот јавни работи одделение, бидејќи тоа беше се верува дека инвеститорот има доволно време да се заврши проектот.Компанијата рече дека во време на економски времето не беше во право за да се заврши казино-хотел, кој каунти официјални претставници се согласија со оглед на Alon Лас Вегас Казино Одморалиште и Установи Светот мега-проектот се очекува да се отвори од 2018. покер масата основи за продажба.