најдобри во слот леле shadowlands паладин

osrs најдобри во слот slayer опрема

ЛАС ВЕГАС – Асоцијацијата на Игри Производители на Опрема (AGEM) денес објави дека нејзиниот Одбор на Директори е избран нов лист на службеници под раководство на новиот Претседател — Том Nieman, Заменик Претседател на Глобал Маркетинг за JCM Глобални.Претходно AGEM е Благајник, Nieman заменува Томас Jingoli како Претседател за 2-годишен мандат, додека Г-дин Jingoli се движи до Благајник позиција за 1-годишен мандат.Една година услови беа одобрени за: • Првиот Потпретседател Дан Севиџ (Главен Администрација Службеник, Научни Игри) • Втор Потпретседател Дејвид Lucchese (Извршен Заменик Претседател, Игри, Everi) • Секретар Марк Dunn (Извршен Заменик Претседател & Генералниот Совет, Aristocrat Слободно Ограничена) • Благајник Томас Jingoli (Извршниот Потпретседател, Главен Комерцијален Директор, Konami Игри) • Заменик Претседателот на Владата за Односи со Стивен DiMasi (Заменик Претседателот на Глобалната Влада Односи, IGT) • Ко-Општо Советување Харпер Ко (Заменик Генерален Советник – Игри, Научни Игри) • Ко-Општо Советување Daron Дорси (Општо Советување, Северна Америка Операции, Ainsworth Игра Технологија) AGEM е непрофитна меѓународна трговска асоцијација претставуваат производители и добавувачи на електронски игри уреди, игри на среќа, системи, маса игри, онлајн технологија, клучните компоненти и поддршка на производи и услуги за гејминг индустријата најдобри во слот леле shadowlands паладин. AGEM работи и понатаму на интересите на игри добавувачи на опрема низ светот.Преку политичка акција, регулаторната влијание, шоу партнерства, образовни сојузи, информации за дисеминација и добро корпоративно граѓанство, членовите на AGEM работат заедно за да се создаде бенефиции за секоја компанија во рамките на организацијата.Заедно, AGEM има помогнато на регулаторните агенции и учествува во законодавниот процес да се решат проблемите и да се создаде бизнис средина каде AGEM членови може да напредува, обезбедувајќи силно ниво на поддршка за образование и одговорен игри иницијативи.За повеќе информации, посетете ја www најдобри во слот леле монахот mistweaver. AGEM.org најдобри во слот леле паладин резервоарот. For понатаму притиснете на прашањата: Павле Speirs-Претстави Steinbeckcommunications [email protected] +1-702-413-4278 Напишам!Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre osrs најдобри во слот slayer опрема.