колку играчи на покер

топ 10 најдобри слот за примачи во мак

Оператори Ladbrokes и Гала Корални имаат и потврди дека две компании се чуваат дискусии во текот на потенцијалните спојување.На спојување ќе биде меѓу Ladbrokes и Корални Мало, Eurobet Мало и Гала Корални онлајн бизниси (Корални Група).Двете компании е наведено дека не може да постои сигурност дека договор во однос на спојување ќе биде постигнат.Гала Корални рече: "друштвото и неговите акционери оценување на сите стратешки опции, вклучувајќи можни иницијална јавна понуда." Ladbrokes извршен ДИРЕКТОР Џим Mullen, кој го замени Ричард Glynn во април, рече: "Бидејќи станува извршен ДИРЕКТОР на мојот фокус е на повеќе агресивен план да се изгради дигитална вага и расте нашата рекреативни база на клиенти преку сите канали, која е клучна за создавање на поодржлив и расте Ladbrokes колку играчи на покер. "Моите планови се добро напредни и јас со нетрпение очекуваме да презентирање на нив да се акционери топ 10 најдобри покер раце.
"Управниот одбор има уште не се заклучи дали трансакцијата е стратешки привлечни и може да биде доставен до акционерите на соодветни услови." Ladbrokes е закажана да се одржи Бизнис Преглед презентација следниот вторник, која може да се ре-закажани, во зависност од тоа како дискусии напредок топ 10 најдобри слот машини. Ladbrokes објави 44% пред оданочување се намали за цела година 2014 година, надолу за да £37.7 м.Гала Корални е нето приходи отиде до 5% од година на година да £684.8 m за 28 недели што завршува на 11 април. топ 10 најдобри слот за примачи во мак.