е реката кри казино отворен ден на божиќ

е коцкање е дозволено во америка

Неодамна, НИ Претставник на Џон Ф е реката кри казино отворен ден на божиќ. Tierney сопругата Патрис се изјасни за виновен за се вклучени во нелегални префрлани онлајн коцкање работа работи надвор од Антигва со нејзиниот брат.И покрај неговата сопруга е недостаток на расудување, Tierney самиот е надвор од срам во ова прашање, но дека нема да преземат бикови око off грбот, сега Tierney самиот дојде под оган.Вреди да се напомене дека Tierney гласаа против UIGEA во 2006 година, па тоа е случајно што Републиканците се сите над него, на оваа една, особено неговиот противник Бил Hudak.Настрана од несреќни пресврт на настаните за Џон Tierney и неговото семејство, голема грижа треба да биде потенцијалот за овој инцидент да го одвлекува вниманието од реалните проблеми при рака.Тоа доаѓа во критичното време, особено со Френк предлог-законот за укинување на UIGEA на маса, инцидент, вака не прави ништо, но доведуваат до несериозни аргументи.Она што Tierney сопругата не е нелегално, нема дебата за тоа, но ако ништо друго, наместо тоа се користи како црно око кон притисни за регулирање тоа треба да се зајакне аргумент.Инциденти како овој и безброј други лица кои бараат даночни обврзници долари за судење, истрагите и судските трошоци може лесно да се избегнуваат и треба да служи како поттик за онлајн коцкање регулатива.Така, додека многу Републиканците се користи оваа како рели плаче да добијат гласови на избори, на 600 фунти горила во собата е дека сегашниот регулаторен режим, или недостаток на еден е вистинскиот проблем и оној што уште треба да се испраќаат во земјата се движат напред.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre е коцкање е дозволено за време на рамадан.