брицо депо кочија на рулет

она што покер рака удира 4 аса

Ladbrokes е цензуриран за користење на сликата на Манчестер Јунајтед фудбалер во обложување промоција.Во пари назад понудата испратена преку е-мејл, Ladbrokes избрана слика на 21-годишниот Манчестер Јунајтед ѕвезда Мемфис Depay, прекршување на велика БРИТАНИЈА рекламирање кодови за забрана на коцкање компаниите од користење на слики на луѓе кои или се или се појави да биде под 25-годишна возраст во секој маркетинг комуникација.Рекламирање Стандарди Орган (АС) рече дека ваквите слики може да се користи само на веб-страницата на друштвото или ако лицето кое е предмет на залог се нуди.АС го опиша ад како "неодговорно" и рече дека тоа не мора да се појави повторно во сегашната форма. Ladbrokes призна дека употребата на Depay е сликата во контекст на e-mail не беше прифатливо, и ги потсети своите маркетинг тимот на нивните обврски според рекламирање код.Минатиот месец на АС критикуван на социјалните медиуми мислења од Корали, Bet365 и Totesport за кој се слика на 22-годишниот играч на голф Јордан Spieth.Во меѓувреме, во Австралија.. брицо депо кочија на рулет. - Australian Communications and Media Authority (ACMA) забележа нов закон за вторник за забрана на алкохол и коцкање реклами за слободни телевизиски емисии пред 8:30 како на Декември она што покер чипови за да ја купи. Сепак, ACMA претседател Крис Чепмен рече на коцкање ограничување не се однесува на спортски настани она што покер чипови за да започнете со. "Клучните промени во однос на алкохол рекламирање и спорт е дека алкохолот реклами се дозволени во "спортски програми' за време на викенди и државни празници, а не само 'живеат' спортски настани (во тие времиња)," рече Чепмен она што покер рака удира 4 аса. "Ова значи replays на настани и спортски вести/анализа на програмите на викендите ќе му биде дозволено да имаат алкохол рекламирање." Новиот закон, исто така не се однесува на претплата телевизија или интернет преноси.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre како да се покер про.