казино barriere saint jean de и луз

како да го направите дијамант казино heist молчи и sneaky

Макао финансиски орган има побиено извештаи дека планира да наметне нов дневен лимит на UnionPay банка картичка повлекувања од Макао Банкомати.Казино акции падна во четвртокот по South China Morning Post извештај дека Монетарната Власт на Макао планира да halve на UnionPay дневен повлекување граница на ЧЕТКА 10k (US $1,250) да 5k за борба против безобразен напори за да се избегне Кина капиталните контроли.Во петок, на Монетарната Власт, издаде изјава велејќи дека тоа беше преполовен износот што UnionPay носителите на картичката може да се повлече во една трансакција, но дека секојдневно повлекување граница ќе остане во своите претходното ниво.Портпарол рече дека намалување е "наменета за зголемување на нашата надзорниот напори на тековните банкарски операции." Промената беше, наводно, предизвика по организирани групи наредени во Банкомати со купишта на UnionPay картички и повлекување на максималниот дневен лимит на секој, земајќи од вкупно ЧЕТКА 10b само во месец ноември.На SCMP број crunchers фигура ова претставена 33k индивидуални максимална повлекувања секој ден и за 30 дена.На Monterary Орган ниту потврди ниту ги негираше овие информации.Во одделна изјава, Кина UnionPay рече дека неговата политика за меѓународни пари повлекувања на картички издадени од копното Кинески "остануваат исти" и дневни повлекување граница на ЈЕНИ 10k и годишната граница на ЈЕНИ 100k изрече овој јануари се уште се применуваат.Погледи беа мешани на колку намалена повлекување граница ќе се врши Macau казина, со Sanford C Bernstein аналитичари проценка дека "само мал дел од БАНКОМАТ повлекувања се врзани за износи над новата граница и уште помал дел ќе завршат како маса [бруто игри приходи]." Клиенти кои не се потпираат на Банкомати ", најверојатно, ќе се најде алтернативни начини за финансирање на нивните игри активност" казино barriere saint jean de и луз.
Дека нахакан расположение не беше заедничка, барем не на почетокот, со Melco Круна Забава е Лоренс Хо, кој рече дека ако оригиналниот извештаи се вистинити, "тоа ќе биде голем удар за индустријата во Макао." Но Унија Игри издаде известување во кое се вели таа продолжува да "цврсто веруваат на владата (и копното и Макао), не се таргетирање на индустријата за игри.Двете влади сакате да ги поддржуваат тековните маса на пазарот за обновување наместо спроведување на политики кои може да го попречат тоа." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre казино barriere сент рафаел adresse.