настани во делавер парк казино

ds lite gba поклопец на слот за

Американските игри уред создателот Bally Технологии официјално ја затвори својата стекнување на казино уред компанија SHFL Entertainment Inc., крај месеци на преговори кои веројатно зеде побрзо отколку луѓето во биз очекува.Тоа беше само неколку месеци – јули, за да биде точно – дека договорот беше најавено, кој се нарекува за Bally да плати $1,3 милијарди да SHFL Забава во $23.25 по акција, вклучувајќи го долгот.И двете друштва се одобрува зделка назад во јули и на почетната временската рамка поставена за договор е завршување е крајот на Q2 2014 година настани во делавер парк казино. Очигледно, преговорите се стрча поблаги отколку што повеќето луѓе се очекува, особено со оглед на фактот дека и двете компании беа ривали во индустријата во текот на изминатите години.Но, ниту еден од критичните прашања дојде во површината за време на иницијалната продажба најава.Наместо тоа, двете компании одлучија да се комплимент на други со Bally извршен ДИРЕКТОР Ramesh Srinivasan дури и се вели дека стекнување би јама "две високо комплементарни и клиент-центрични игри технологија компании со заедничка посветеност кон иновација." Звучи како kumbaya момент, нели?Трансакцијата беше официјално даде одобрение од Невада игри регулатори на крајот на минатата недела и со двете страни на крајот се добива она што го сака, и сега може да се движи напред, а не она што тие сакаат.За SHFL, или барем на луѓе кои сега се користи за сопствени тоа, тие се нивните доста голем откупот.За Bally, договорот му дава можност да ја прошири својата постигне во Азија и Австралија, каде што SHFL има добро воспоставени footholds во двете картичка-довлечкаа и електронски маса игри (ETG) производи.Сите е добро што завршува добро за двете страни.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre настаните на круната казино перт.