јас не сум коцкање човек

во главите нагоре покер кој е big blind

Друг GGPoker Супер МИЛИОНИ$ заврши до, и овој пат, тоа беше унгарски покер про Andras Nemeth кој тврди дека на прво место се победи. Nemeth заработил неговата прва Супер МИЛИОНИ$ титула по поразен тежок терен и се најкус оџакот на конечната табела.По оди глава-до-глава со Artur Martirosian, тој беше во можност да се земе титулата, заработка $325,957 за неговите напори.Деталите од Настанот, Додека Nemeth беше краток оџакот на почетокот во конечната табела круг, тоа ќе им остане на тој начин за долго.Тој ќе ги однесе на Даниел Dvoress со џеб кралевите. A-J на Dvoress' падна кратко, давајќи Nemeth убав чип поттик и испраќање на ујп, надвор од вратата како првата жртва на турнирот.Следната да одат беше "Nator" по туркање сите-во со J-10 јас не сум коцкање човек.
Marius Gierse би повик со А-П, а потоа Даниел Smiljkovic би го нарекол, како и со Ј-Ј Со Gierse е повик, други двајца играчи беа изложени на ризик од busting.Со кец паѓа на реката, Gierse освои рака и двајцата играчи биле исфрлени во исто време. "niNohR", беше следното онлајн покер играч да излезете, губење надвор да Nemeth со џеб 7s јас сум овде сега казино. Nemeth нарекува и одржа одговара на А-К. Nemeth продолжи да се изгради својата чип магацинот по преземањето од играчот, по busting Томас Muehloecker во 5-то место во голема побарувачка како покер може да биде.
Gierse ќе извади Дан Shak и тогаш тој ќе се изгуби за правење на глави-up круг по паѓање на Nemeth.Овој лево Nemeth и Martirosian во главите-up игра.Тврдејќи дека Win Кога конечниот matchup почна, Nemeth ќе се одржи убав чип доведе на 10.4 милиони 3,5 милиони Martirosian.Иако Nemeth имавме солидна олово, Martirosian нема да се откаже.И покрај неговите напори, тоа нема да потрае долго време пред конечната рака ќе одат надолу.На крајот, Martirosian ќе куцам со 100,000 држи J-8 во главите нагоре покер кој е big blind. Nemeth би се провери држи 3-2 во главите нагоре texas holdem кој е big blind. The flop падна 8-2-2 и Nemeth би се провери пред да се провери-подигање на Martirosian.Тој беше на крајот сите во и Nemeth ќе се јавам.На deuces даде Nemeth на победи и Martirosian ќе мора да се решат за 2 место.Конечниот Исплати на Супер МИЛИОНИ$ Сезона 2 Прво Место Andras Nemeth $325,957 Второто Место Artur Martirosian $254,559 Третото Место Marius Gierse $198,800 Четвртото Место Дан Shak $155,254 Петтото Место Томас Muehloecker $121,247 Шестото Место niNohR $94,689 Седмото Место Даниел Smilijkovic $73,948 Осмо Место Nator $57,750 Деветтото Место Даниел Nvoress $45,100 GGPoker е Супер МИЛИОНИ$ продолжува да биде топ опција за покер добрите и дури и аматери.Настанот е доста популарен меѓу играчите и гледа солидна одѕивот на гласачите во секое време таа работи. казино heist отстранување на отпадот излез.