е холивуд казино отворен во толедо охајо

казино околу sioux паѓа sd

Има .600 обложување и евиденција на МАК е проклето во близина на речиси невозможно, освен ако не сме навистина добри во handicapping овие игри.Но, овој човек на Twitter, Томи Морисон (@TommyMorrison0), беше толку добар во неговото зема во текот на сезоната што тој отиде пенливи 16-0 во понеделникот Вечер Фудбал игри.Со оглед на чудни бои некои од овие игри мораше, точно подигање исходот и се шири во секој еден од оние игри што е неверојатно импресивна.Морисон почна сезоната со подигање на "Орлите се победи и да се покријат" и "Texans победи, но Полначи покритие" и вистински доволно резултатите на двете игри се случи на начин на кој тој тоа го рече.Наскоро доволно, тој беше racking до победа зема недела по недела, вклучувајќи точно подигање на Seahawks "да се победи, но да не ги покрие во текот на Овни" во Недела 8 како -13.5 омилени и една недела по Носи победи и се покрива како 10-точка underdogs против Green Bay Packers на Lambeau Поле.На редеа продолжи и во подоцнежните недели од сезоната, ограничување од една Недела 16 пик – минатиот понеделник Вечер фудбалски натпревар на сезоната – со 49ers победи во текот на Соколи со Атланта покривање на 13.5-точка се шири.Совршен 16-0 рекорд во понеделникот Вечер Фудбал и ако тоа не беше импресивна доволно, Морисон, исто така, испратила на почетокот на МАК сезона дека "Seahawks ќе победи на Broncos во Супер Боул XLVIII".Тоа не е толку импресивен како 16-о MNF рекорд бидејќи од почетокот, овие два тима веќе беа омилени за да го играат во Супер Боул.Уште достоен за аплауз, иако, но не онолку колку што се извршува преку целата МАК сезона без оштетување оние во понеделник Навечер Фудбалски натпревари.Ако Морисон е како визионер како неговиот зема се чини дека да се каже за него, тогаш тоа е редеа дека е малку веројатно да се реплицира во скоро време.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre е холивуд казино отворен во толедо охајо.