кога ќе казино dlc излезе

бад спенсер e теренс ридот partita на покер

$627,462 го чека победникот во кои еден.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre. Phil Hellmuth беше на друг неверојатни работи, но тоа беше неговиот судир со поранешниот PKR Про Владимир 'Beyne' Geshkenbein кој го постави јазици wagging околу покер заедница.Во една одредена страна, Hellmuth отвори за да се 37k, од исклучување, Davidi Kitai нарекува во мали слепи, пред Beyne се пресели сите-во од големите слепи кога ќе казино dlc излезе. WSOP Ден 11 & 12 повториме гледа релативно неискусни дуо од Ник Kost и Тод се изгради на собереш нивните првиот нараквици; Фил Hellmuth и Владимир Geshkenbein судир во $3k; Davidi Kitai на работ на друг хривнија; и нов рекорд поставен во Постарите настан.Кога ќе сакате да се погледне на "Приказна на Лента" на Hendon Моб база на податоци е место на вложување, и кога отидов преку предлози пред конечната табела на Настанот #14: $1,500 Граница Omaha Hi-Ниска доби во тек, Ник Kost чинеше да имаат и висина и да го достигне штета кога ќе казино во калифорнија се отвори.
Calen McNeil – $79,608 5.Алекс Luneau – $58,769 6.Стив Chanthabouasy – $44,055 7.Грег Raymer – $33,510 8.Адам Палта – $25,832 9.Константин Puchkov – $20,181 Тод се изгради на Победи Настан #16: $1,500 Граница 2-7 Тројно се Подготви Lowball Kost не е само релативно неискусни играч да се победи една нараквица во изминатите неколку дена по Тод не се изгради на исто така и во Случај #16: $1,500 Тројно се Подготви Lowball кога ќе казино во флорида се отвори. Hellmuth направи повикот и Kitai укината оставајќи пресметка со Beyne на ризик на елиминација бад спенсер e теренс ридот partita на покер.

4,425 за да биде точно – нов рекорд за настанот – и до крајот на вториот ден на акција само 32 биле оставени.Водечки на начин беше Кевин Detienne со 988k, но имаше неколку добро познати лица се оставени во областа.Поранешниот ноември Niner, Денис Филипс, беше второпласирана во овој настан во 2012 и тој беше се уште во полето со 613,000 чипови. Beyne праша Hellmuth што тој ги имаше, и Hellmuth рече, "аце три." 'Ти си добар", рече Beyne пред бавно тркалање со [Ах] [Кс], а потоа продолжува да се омаловажува Hellmuth како продавач ставен на пропадне, да се претвори и во реката на табла. Kal Raichura – $175,300 3.Џим Bucci – $109,678 4.