големиот канадски казино цена на акција

е казино добивки оданочуваат во сингапур

Таму е, секако, нема недостиг од критичарите на нови планирање закони кои овозможуваат bookies да се постави продавница во велика Британија е пабови, во она што беше наречен "бесплатен за сите" на високо улиците околу велика БРИТАНИЈА.Пабови како Bookies новиот планирање закони биле воведени за првите две-годишен период, и даде продавници право да се претвори во bookmakers без каква било потреба за дозвола.Оние поддршка на нови мерки државата дека идејата зад промена во планирање закони е да се овозможи ќе биде оператори шанса да се пополни испразнетото продавница простории, и отпочнување на нови бизниси без да се расправаме на барање дозвола за правото за промена на користењето на имотот.Одиме заедно, секоја висока улица во велика БРИТАНИЈА и може да се види дека рецесијата во последниве години има сигурно остави многу празни места кои не треба да бидат пополнети.Лоши Вести за Некои Оние што се противат на идејата предупредуваат дека улиците на велика Британија би можела да биде преплавена со bookies и пари lenders, conjuring до тормозен слика на модерната Британија за сигурни.Тие, исто така, силно се заложи дека драматично зголемување во bookmakers околу велика БРИТАНИЈА може да предизвика катастрофални зголемување на проблемот коцкање низ државата, на крајот на краиштата се засилува recessive пропаст на драги стариот Blighty големиот канадски казино цена на акција. "Јас сум длабоко загрижен за тоа дека владините планови може да доведе до зголемување на проблемот коцкање," изјави Членот на Парламентот Хилари Benn, додавајќи дека оваа "ќе биде сесрдна во било кое време, но непростлив кога сме во канџите на криза во животните стандарди со гмечи домаќинство приходи." Може Да Ново Laxer Закони Се Злоупотребува?Велика БРИТАНИЈА tabloid На Daily Mail известува дека овие нови планирање закони може да се користи за да се воведе обложување продавници во пабови ако простории се постави правилно да се добие околу законот за забрана на продажбата на алкохол во обложување продавници.Весникот наведува дека една едноставно ќе мора да се подели на зграда во два, со посебен главниот влезовите на двете страни, и на вратата, одвојување на коцкање област од јавните бар.Треба да се паб одлучи да се обиде ова, тогаш новите закони со кои се чини дека ги диктира дека нема причина правно коцкање лиценца не можеше да се добијат.Ова доведува во врска со можностите за сериозни грешки на судот направени од страна на затруени punters.И додека се движат на нови планирање закони е портретиран како обид да се зголеми нога сообраќај на високо улиците на велика Британија, тоа е полесно да се претпостави дека политичарите се со поголема веројатност да бидат триење на рацете заедно, со нетрпение чека на дополнителни даночни приходи доаѓа нивниот начин како што се повеќе и повеќе џебови стане празен.Заборавајте да се праша, "Дали сакате помфрит со тоа?" Наскоро, најголемиот продажбата на теренот во велика БРИТАНИЈА може да биде, "Фенси залог?" големиот канадски казино акции котираат.