кој е сопственик на ameristar казино во канзас сити

кина брегот џекпот mgm казино

lackRock Група, еден од најголемите светски средства менаџери, го зголеми својот удел во слот машина производител Aristocrat Слободно Ltd, според понеделник поднесување од страна на вторите компанија на Австралиската Хартии од вредност.lackRock – преку BlackRock Inc и некои подружници – сега има 38.4 милиони обични акции во Aristocrat, претставуваат 6.01 проценти од игри технологија фирмата votable акции.ristocrat – еден од поголемите казино технологија фирми во светот – пазар capitalisation на околу AUD11.3 милијарди долари (US$8.61 милијарди евра), според Блумберг податоци.lackRock Група имаше средства во вредност на САД$5.1 трилиони под нејзиниот менаџмент како на крајот на 2016 година, според својот корпоративен веб-сајт.arlier овој месец, S&P Dow Jones Индексите најави вклучување на Aristocrat во својот индекс на 50 највредните компании наведени за Австралиски Хартии од вредност.Вклучувањето на фирмата стана на сила на 20 Март кој е сопственик на ameristar казино во канзас сити.

ristocrat е нето добивка по даночни скокна 88 проценти од година на година во 12 месеци до 30 септември, за да AUD350.5 милиони евра.Група на приходи се прошири со 34.5 проценти од година на година, до речиси AUD2.13 милијарди долари, додека заработка пред камати, оданочување, амортизација и амортизација (EBITDA) се зголеми 54.1 проценти, на AUD806.0 милиони денари.ristocrat има нов главен извршен со сила од 1 Март, кога Тревор Croker успеа Џејми Odell. кој е сопственик на ameristar казино во vicksburg ms.