кино ле казино алберт 80

слот за сајтови кои не се на gamstop без депозит бонус

Азија казино оператор Melco Летувалишта и Забава Ltd.пријавени 5 проценти пад на нето приходи по донесување на новиот сметководствен метод за признавање на приходите.И покрај гледаат подобрување во прилагоди сопственост заработка пред камати, оданочување, амортизација и амортизација (EBITDA), Melco Места соопшти дека нејзиниот нето приходите падна на $1.23 милијарди долари во вториот квартал од 2018 од $1.3 милијарди долари за да се спореди период во 2017 кино ле казино алберт 80. Melco ги донесе своите нови приходи стандард користење на изменета ретроспектива метод од Јануари. 1, 2018. Користење на претходните сметководство метод, Melco Одморалиште е нето приходи би биле $1.34 милијарди долари, што е пораст од околу 3% од една година порано кино ле казино алберт tarif. "Намалувањето на нето приходи е пред се последица на високото комисии искажува како намалување на приходите по Компанијата донесување на нови приходи признавање стандард издадени од Финансиски Сметководствени Стандарди Одбор," Melco се вели во соопштението слот за сајтови кои не се на gamstop велика британија. Melco установи исто така ги виделе неговите оперативни приходи во април до јуни 2018 период пад од 8% до $118.1 милиони евра.На светла страна, Melco е прилагодена сопственост EBITDA се искачи од 8% до $355.5 милиони благодарение на "повисоки придонеси што го добил од Градот на Соништата Манила (ТРЕСКА Манила) и Altira Макао." ТРЕСКА Манила снимен прилагоди EBITDA на $87.3 милиони евра во Q2, 39 проценти повисоки во споредба со истиот период минатата година, за подобри перформанси во сите ТРЕСКА Манила гејминг сегменти.ТРЕСКА Манила е маса на пазарот на маса игри капка се зголеми од 15% на $196.9 милиони евра, додека гејминг машина се справи со се искачи 12.77 проценти до $855.9 милиони евра.Возен чип промет во ТРЕСКА Манила падна од 6.25% на $3 милијарди долари, додека тркалање чип победи го оценувате се искачи 3.7 проценти.ТРЕСКА Манила е не-игри приходи се зголеми од 3,5 проценти на $29.2 милиони $од $ 28.1 милиони евра во истиот период минатата година.Со примената на новите сметководствени метод, ТРЕСКА Манила е нето приходи беше $173.9 милиони долари во однос на $176.2 милиони евра во вториот квартал на 2017 слот за сајтови кои не се на gamstop без депозит бонус. Користење на претходниот метод, ТРЕСКА Манила приходите би се зголемиле за 8% на $191 милиони денари.Како ТРЕСКА Манила, Altira Macau гејминг сегмент врши добро во Q2, со нето-приходи до 14.4 проценти до $123.1 милиони и прилагодени EBITDA до трикратно да $18.3 милиони евра.
Altira Macau е тркалање чип волумен хит $4.8 милијарди долари, до 20 проценти од Q2 2017, додека тркалање чип победи беше 3.6 проценти.Гејминг машина рачка беше $30 милиони денари, што претставува зголемување од 294 проценти, додека машина победи стапка се зголеми 0.3 поени да се 6.3 проценти.Во меѓувреме, лоша среќа погоди ТРЕСКА Macau како нето приходи падна 10.36 проценти до $577.8 милиони евра.Имотот е прилагодена EBITDA беше долу 2.2% на $171.5 милиони евра.ТРЕСКА Macau е тркалање чип промет беше надолу до $10.5 милијарди долари во Q2 од $12.2 милијарди долари во истиот период минатата година.Интегрирани одморалиште е заштеда на благодатта беше неговата маса на пазарот табела игра намали и гејминг машина рачка, која се зголеми до $1.18 милијарди и $1.12 милијарди евра, соодветно.Студио Град—60% во сопственост на Melco Установи—исто така, видов пониска прилагоди EBITDA на $73.2 милиони vers милиони една година порано.Својот возен чип волумен се зголеми до $6.1 милијарди од $4.7 милијарди долари во пред-годишниот период.Сепак, Студио Градот возен чип победи го оценувате беше долу за 2.7 проценти од 3,3 проценти во Q2 2017 слот сајтови плаќаат со телефонот. Масовниот пазар на маса игри капка зголеми до $814.3 милиони $од $ 661.4 милиони евра, додека масовната задржете падна 2.3 поени за да 24,5 проценти.

"Мислам дека имавме многу лоша среќа во вториот квартал .. dados де покер комо jugar. но на крајот на денот ние не мислам дека има нешто фундаментално погрешно со тоа како ние сме оперативен.Тоа е чисто среќа," Melco Установи Претседател и извршен ДИРЕКТОР на Лоренс Хо се вели во конференцискиот повик.Хо, рече дека групата е менувањето на својот фокус на Јапонија, која неодамна помина контроверзниот Интегрирани Места Спроведување на Законот.Според извршната, "Melco е во силна позиција да им помогне на Јапонија реализира визијата за интегрирано одморалиште развој со единствена Јапонски допир." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre.