Geant казино редот де langouste

е низводно казино се отвори

acau казино оператор Melco Летувалишта и Забава Ltd е потврдено да GGRAsia дека тоа е суспендирање настапи на својата долгогодишниот покаже Куќата на Танцување Вода за околу два месеци.Куќата на Танцување Вода е со седиште во Градот на Соништата сложени, casino resort во Cotai област на Макао geant казино редот де langouste.
Melco Места портпарол изјави GGRAsia во е-маил: "Да се продолжи со доставување на повеќето динамичен и забавен светска класа производство, ние ќе привремено да го суспендира шоу откако Кинеската Нова Година празник до крајот на април за реконструкција и надградба на нашите објекти.Ние ќе се врати да ја испорача повеќето премија, пионерски и исклучително искуство за нашата публика, многу наскоро." ast месец, Melco Установи претседател и главен извршен Лоренс Хо Yau на белите Дробови, рече Elēkrŏn, нов не-игри нудат на фирмата Студио Град сопственост – опишани од страна на него како на автомобил трик шоу – ќе бидат помалку подложни на прикажување на "културен insensitivities" од некои претходни не-игри за забава во Макао пазарот. geant казино prunelli ди fiumorbo.