слот машини како да се победи и како тие работат

најблиската казино во царскиот плажа

"Тоа е неопходно за државата да преземе акција за да се обезбеди продолжение на одржливоста на Атлантик Сити регионот и финансиската состојба, како и да им се помогне на регионот населението во справувањето со финансиските и економските проблеми кои произлегуваат од COVID-19 пандемија." Заедно со осум проценти данок, Њу Џерси закон бара Атлантик Сити казина плати 1.25 проценти данок на GGR кои се наменети за инвестиции и економскиот развој на проекти пред се во Атлантик Сити.Вистински пари казино приходи се оданочува од повисоко на ефективна стапка од 17.5 проценти.Петнаесет проценти оди на државата, и 2,5 проценти на една заедница инвестициски фонд слот машини како да се победи и како тие работат. "Казино примателот ќе биде дозволено ослободувањето од бруто приходите .. слот машини како да се победи големи. Borgata пријавени GGR на $64.8 милиони во јуни 2019 слот машини како да се победи.
Фил Марфи е (D) биро дека веројатно ќе скратете некои од осум проценти данок на промет на земјиште-базирани игри приходи.Сенатот Бил 2400 ќе се намали на осум проценти данок ако казино приходи во месеците што следат подолу е дека истиот месец приходите генерирани во Март 2019 преку февруари 2020 година најблиската казино во царскиот плажа. SB2400 не само што потенцијално се намали на осум проценти данок за Атлантик Сити казина.Законодавството што се испраќа до гувернерот дополнително им овозможува на секој казино за издавање $90 милиони во данок-бесплатни промотивни кредити за коцкари во текот на следните две години најблиската казино во хантингтон бич. Њу Џерси пратениците сакате да им помогне на девет места се опорави од страна на намалување на некои од нивните даночни обврски.На Њу Џерси Законодавната власт испрати законот за Gov најблиската казино во la jolla.