сите слотови мобилни казино преземете

казино во близина на мене сите можете да јадат

Како онлајн коцкање индустрија професионални, тоа е тешко да се разбере зошто Канада е трошат своето време предизвик на СТО.Ванкувер Сонцето се изјасниле дека Канада има вложено предизвик на Светската Трговска Организација од Европската Унија за забрана на Канадскиот печат производи, по исцрпувачки тоа е лобирање напори.Прашање е "зошто да се мачи?" Каков вид на моќ не на Светската Трговска Организација навистина се одржи?Тие секако не се доволно повлече за сад да се почитува нивниот орган.Ова беше прикажан јасно со имплементација на UIGEA кој беше шлаканица во лицето на СТО.Тоа не запре таму.Во април 2005 година, на СТО пресуди во корист на Antiguan онлајн коцкање компании кои нудат услуги за потрошувачите во Америка, и против НАС протекционизам.На СТО "нареди" на сад да се усогласат или со кревање на нејзината забрана на странски оператори или со повлекувањето на "дискриминаторски" ослободување за НАС онлајн коњ тркачки обложување сајтови, во рок од 18 месеци.Дека дури и не дојде близу до случува.Антигва и Барбуда се жалеше кога НАС не успеале да ги исполнат 18 месец СТО рок да се усогласат со меѓународните трговски закони, па СТО се согласи во јули 2006 година за да се испита нивната жалба, која резултираше со одлука крајот на јануари 2007 година против сад.И да се вратам назад да отиде.Сад потоа поднесе жалба на одлука, барајќи дека судот направени од СТО се исфрлаат надвор.На СТО објавен на 30 Март дека се отфрла U сите слотови мобилни казино преземете. жалба, и повторно примен Антигва тврди дека САД ги крши правилата на СТО од нивните напори да се забрани НИ жителите од коцкање на интернет сајтови се наоѓа надвор од сад.Сеуште НИ треба допрва да се решат со Антигва, па повторно прашање е да се бара она што власта го прави СТО навистина ги имаат?Ако НИ покажува почит кон светската трговска организација и се населува со Антигва, тогаш тоа може да се рече СТО е во вредност од неговата сол.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre сите места слободни за забава.