србија казино guard паузи грб

колку покер чипови треба да се започне со

iGaming Академијата Награда во iGaming MQF Ниво 4 се разбира претставува голем чекор за компанијата и за Maltese iGaming индустрија во целина.Развиен во соработка со Европската Игри Институт на Малта (EGIM) и MCAST, овој предмет е во прашање официјално признаена во рамките на Maltese Рамка на Квалификации.Во петок 15 Март, iGaming Академија беше чест да добредојдовте Hon србија казино guard паузи грб. Silvio Schembri, Парламентарниот Секретар за Финансиски Услуги, Дигитална Економија и Иновации за предметот инаугурација.Над 50 iGaming професионалци и државни службеници се собраа на iGaming Академијата за обука центар во Свети Јулијан е да го прослават својот започне и дознајте повеќе на курсот е иднина.Во говорот на публиката таму, iGaming Академијата генерален директор Jaime Debono рече: "првиот MQF предмет им овозможува на студентите со или без индустрија искуство за да се сфати подобро разбирање на iGaming од бизнис перспектива.Во прилог на ова, преку неколку повратни информации работи со нашите iGaming клиенти, iGaming Академија е во можност да се создаде ниво на признание за обука од индустрија за себе".Ова беше проследено со изјава од Hon српската казино guard крши човекот грб. Silvio Schembri кој рече дека "...барањето да се работи во оваа индустрија е во пораст од последната студија ние ги врши.Во ниту еден момент во времето, имаше околу 700 работни места во Малта во гејминг индустријата кои не се исполнети од страна на располагање, снабдување и затоа ние треба да се обучуваат повеќе Maltese луѓе, така што како многу Maltese што е можно може да имаат корист од оваа индустрија." Се акредитирани во iGaming се Квалификува во iGaming со нашите нови целосно акредитирани Награда во iGaming (MQF Ниво 4) дадени во партнерство со EGIM & MCAST, распоред трае од 21 Мај – 11 јули сега запишување, книга тука За iGaming Академија iGaming Академија е водечки провајдер на усогласеност и вештини-базирана обука на iGaming Индустрија.Нашите курсеви се развиени во согласност со регулаторните и на потребите за обука iGaming оператори низ широк спектар на области, вклучувајќи ја велика БРИТАНИЈА, САД – њу џерси, Малта и други држави на ЕУ.Ние возот над 7,000 персонал секоја година и како и Betsson Група на нашето портфолио од над 30 се активни клиенти вклучува голем број на индустриски други водечки имиња.За повеќе информации iGaming Академија, посета на www.igacademy.com или е-пошта [email protected] Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre колку покер чипови на секоја боја по лице.