блек џек arma комо usar

слот duplo де largura x16

Катар сака да бидете сигурни дека луѓето не можат да се користат екстремната топлина како причина за омраза на Светското Првенство 2022 ќе се одржи таму.Наместо едноставно изградба на затворен стадиони, што сте се одлучи да се направи еден подобар.Според Спојлер, локалната инженерство наставник откри дизајни за да се изгради една држава на уметноста "вештачки облак", кои ќе имаат способност да лебди над теренот кастинг за ладење сенка на секој подолу.Очигледно, Вештачки облак ќе се движи од далечинскиот управувач, се направени од 100 проценти светлина carbonic материјали и тоа ќе биде подгреаја од четири соларен мотори.Вештачки облакот, да не се меша со Windows 7, ќе дејствуваат како штит на директни и индиректни сонцето-зраци.Сигурен сум дека намерите на вештачки облак се благородна, но ајде да одиме на теорија на заговор страна на работи за момент ќе сме?Сум единствениот кој мисли дека ова е лоша идеја?Што е следно, ќе се изгради вештачка сонцето да се загрее на луѓето во зима?Што ако оваа технологија падна во погрешни раце?Некои зло организација може да се изгради флота од овие работи и контрола на клима во одредени области, и држете цели региони заложник.Што ако овој "облак" се користи за да шпионира за луѓето?Никој не би некогаш се сомневаат нешто како безопасни и unimposing како облак.Ако тие беа загрижени за топлина, разумно решение би било да не се одржи Светското Првенство во Катар, начин да се оди Sepp лисја, цвеќиња.Покрај тоа, она што се случи со супер, футуристички, климатизирани стадиони кои беа вети?Јас не знам кој е зад неа, но јас мириса на поставување.Соларен погон облак...детето ве молам.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre блек џек arma комо usar.