партија покер вистински пари сад

ну не kuni коцкање упатство

Penn National потрошени $19.2 милиони во лобирање напори во Мериленд во три месеци што завршува на Септември партија покер вистински пари сад.

Тој смета дека Мериленд, пратениците ќе преработи "балансиран и разумни" игри проширување сметка. 30, компанијата, рече.Оваа бројка вклучува лобирање надоместоци за време на посебна седница одржана во август, што резултираше со пратениците донесување на законот испраќање на прашањето на маса игри и шестиот казино лиценца за избирачите.Преку минатата недела, Penn National има поминато $25.1 милиони евра за финансирање на рекламирање напор зад анти-Прашање 7 кампања.Прашање 7, исто така, им овозможува на Мериленд е постоечки слот машина-само казина да додадете маса игри и ќе ги намали државните индустрија-висока 67 проценти игри данок партија покер забрането софтвер листа. Carlino рече дека тековната година квартал корист од отворањето на Холивуд Казино Толедо (Охајо) во Мај и трае лето е стекнување на М Одморалиште.Претходно овој месец, Penn National отвори $400 милиони Холивуд Казино Колумбо во Охајо. партија покер вистински пари преземете. "Ќе има маса игри во Мериленд." Во меѓувреме, во третиот квартал, Penn National сметаше дека нејзиниот нето-приходи падне 35 проценти на 46.4 милиони евра, во споредба со $70.8 милиони евра, во истиот квартал пред една година.Фигурата преведени заработка по акција за 44 центи, во споредба со 66 центи во 2011 третиот квартал.Аналитичарите анкетирани од FactSet предвиде заработка од 55 центи по акција.Компанијата е нето приходи во четврт беа $707 милиони денари, а 1 отсто пад од $710.9 милиони во 2011 третиот квартал.Пред една година, на компанијата третиот квартал беа вклучени голем пораст во врска со продажба на интереси во Мериленд Jockey Клуб ну не kuni коцкање упатство. "Имаме намера да го продолжи агресивно да ги информира Мериленд гласачи за она што ние веруваме дека се со недостатоци процес кој хендикепи конкуренција за потенцијалните шестиот казино лиценца во Принц Џорџ Каунти за Национална Харбор," Carlino рече ну не kuni лесно казино победи. MGM Места Меѓународните финансиски е поддршка текот на Прашање 7 и планови за изградба на $700 милиони казино комплекс на Национално Харбор, која се наоѓа по должината на Реката, на околу 10 километри од Вашингтон, D.