индијана џонс: крадците за одбрана против слот примачите

бесплатни онлајн пинк пантер слотови

29 јануари 2017 – Онлајн лотарија платформа Jackpot.com денес се отвара нов и ексклузивен претплата производ за НАС Powerball и НИ MegaMillions лотарии, оној кој е единствен и во цените и понудата.Новиот месечна претплата за производот автоматски влегува корисници во секој лотарија се подготви во месецот (два пати неделно) и нуди неспоредливи флексибилност за промена на избраните броеви пред секоја нерешено.Со месечна цена на GBP 9.99, претплата се нудат за НАС Powerball и НИ MegaMillions е првиот од својот вид индијана џонс: крадците за одбрана против слот примачите. Pablo Grunbaum, COO на Jackpot.com коментираше: "Нашата одлука да започне Netflix-тип претплата модел на меѓународна игри на среќа е оној кој се обезбедува индустрија е продолжение еволуција и дава потрошувачите вистинска флексибилност железнички град казино рено невада.
Powerball и MegaMillions продолжуваат да бидат масовно популарна со нашите корисници од целиот свет и нуди прифатлива претплата за никогаш да не се пропушти нерешено зборува директно до она што се бара.Како година продолжува, ние очекуваме да се тркалаат ја оваа опција за да многу повеќе игри на среќа." Jackpot.com во моментов обезбедува на корисниците можност да се обложи на исходот од 19 од најголемите и најпопуларни lottos од целиот свет, вклучувајќи не и НАС Powerball, EuroMillions, НИ Megamillions, германски Лото, Ирски Лото и повеќе.За целосна детали на нови претплати, ве молиме посетете: https://uk.jackpot.com/powerball-subscription или https://uk.jackpot.com/mega-millions-subscription исто Така, се најде Jackpot.com на Facebook, Твитер и Instagram да се задржи чекор со соопштенија и се занимава во текот на годината.За повеќе информации: За повеќе информации, ве молиме посетете ја www.jackpot.com железнички град казино во искри невада. PR Контакт: Џејми Nagioff е-пошта: [email protected] Телефон: +44 (0)20 3897 0331 За Jackpot.com: Jackpot.com е онлајн платформа и стан за обложување на светот игри на среќа, без разлика на вашата локација.Се обложуваат на лотарија резултати од целиот свет онлајн, без да се грижите за да оди да купи билет.Популарни игри на Jackpot.com вклучуваат EuroMillions, НИ Powerball, Ирски Лото и германски Лото.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre бесплатни онлајн пинк пантер слотови.