Mgm онлајн казино стан мичиген

може да имате два tesco испорака слотови

Еден ден по давањето на државата првиот онлајн вештина игри лиценца, Нагаланд владата има издадено своите три повеќе лиценци, GLaws.во пријавено.Првиот онлајн вештина игри лиценца беше доделена минатата среда M/s K365 Веб Средства Pvt Ltd, кој работи во онлајн покер и rummy порталот Khelo365.com.Еден ден подоцна, на Нагаланд Државната Лотарија издадени друга лиценца за една игра—во овој случај, покер—да Kolkata-базирани Клуб Империја Техника Pvt mgm онлајн казино стан мичиген.
Ltd.Според GLaws.во е Џеј Sayta, Клуб Империја беше првата компанија за да се обезбеди Писмо за Намера (LOI) од Нагаланд владата во август.На LOI е привремената лиценца издадена за "букет вештина игри" согласно членот 4(6) на Нагаланд Забрана на Коцкање и Промоција, како и Регулирање на Игри на Вештина Правила, 2016 година. Клуб Империја само што нуди онлајн rummy во моментот, но, основач и извршен ДИРЕКТОР Luv Kalra кажано вести штекер дека тие се во потрага да се прошири на други игри како што се eSports, виртуелен спорт, бинарни опции, виртуелна спортски лига фантазијата игри и покер, кој е зошто тој се применува за "букет на игри" лиценца опција.Ко-основачот Swapnil Chaturvedi рече примање онлајн вештина игри лиценца има "отвори нови можности во маркетинг, стратешки тај-up прозорци и градење на играчите им верувате." "Клуб Империја под лиценцирање режим наскоро ќе започне својот револуционерен покер производ кои ќе ја подобрат играч искуство," Chaturvedi рече, според вести штекер.На Нагаланд владата, исто така, му додели дополнителни онлајн покер лиценци до две други компании.Првиот беше Quantumskill Игри и Технолошки Pvt mgm northfield парк слот машини. Ltd, која работи на онлајн покер сајт pokerhigh.com.Друга компанија, WYZ Игри Pvt може да имате повеќе спаси слотови во верата assassin е одисеја. Ltd., кој работи покер сајт pokabunga.com,, исто така, обезбедени четвртата лиценца од Нагаланд Државната Лотарија. "Ние имаме добиено лиценца за покер сега и намера за да се добие за букет од игри наскоро," WYZ Игри директор Gaurav Gaggar потврдено да GLaws.во.Нагаланд licensees се обврзани да плаќаат годишна такса од Рс.1 милиони ($15,000) по натпревар, или Рс.2.5 милиони евра за "букет" на игри за првите три години и Рс. 2 милиони евра игра годишно по тоа или Рс може да имате два tesco испорака слотови. 5 милиони евра за уште две години букет може да имате повеќе tesco испорака слот. Licensees, исто така, треба да се плати доста разумен 0.5% од бруто приходи данок на државата.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre.