табела де jardin алуминиум geant казино

близнаци слот uprights и загради

Првите осум дена од денот на Март, наводно, го виде 39 активни казина во Макао пост вкупен бруто игри приходи кои беа 79% пониска година-на-година на околу $174.9 милиони евра.Според извештајот од Внатре Азиските Игри повикувајќи се на поднесување на пријавата од брокерски Sanford C Bernstein и Компанија, резултатот ја става Macau на предметот за да снимите целосна месец вкупен бруто игри на приходите од околу $677.8 милиони евра, кој ќе биде значително надолу на 2019 е Март извештај од околу $3.2 милијарди долари табела де jardin алуминиум geant казино. Coronavirus последици: Macau се уште се опоравува од влијанијата на минатиот месец е 15-ден исклучување, како и строги патување ограничувања стави во опасност од тековните coronavirus појава и ја видов својата февруари вкупен бруто игри приходи опаѓа од 87.8% од година на година да се постигне само преку $387.2 милиони евра.Продолжува ограничувања: истражување од Sanford C Bernstein и Компанија аналитичари Kelsey Жу, Евника Ли и Vitaly Umansky наводно детални дека закрепнувањето на казино сектор во Макао е да се биде особено отежнато од тековните во близина на забрана, што останува во место за посетители доаѓаат од копното Кинески.Сепак, Внатрешноста на Азиските Игри објасни дека секојдневно туристички број неодамна подобри од околу 60% од крајот на февруари на околу 8,000 додека Macau дури и успеа да попуштат 11,000 во текот на викендот со покажува посилна од ВИП сегмент се потпомогнати со високо држи.Разочарувачки пресудата: Sanford C Bernstein и Компанија поднесување сепак остана downbeat со наводно укажува на просечната 108,000 посетители Macau имаше успеа да привлече секој ден минатата година однапред за опишување на тековниот фигури како "лоша' и покрај бавниот напредок.Наводно, прочитајте го аналитичари' совети.. близнаци слот ѕид монтирани shelving. "Ние проценка Март потенцијално да биде надолу помеѓу 75% до 80% под претпоставка дека постои значително подобрување во visa за издавање и патувања, кои ќе значат просечна дневна стапка на $20.5 милиони $26 милиони евра.Држете го оценувате нестабилноста може исто така да влијаат на нашата проценка.Ако VIP задржете умерените и тома не се подобри, бруто игри приходи може лесно да се биде по повеќе од 80%.Операторите што се зборува со не гледаат никакви јасност на времето на закрепнување во овој момент." близнаци слот ѕид монтирани двојна облека железнички.