клуб злато казино без депозит кодови

е црниот јастреб казино се отвори

Aristocrat Слободно Ограничен, слот машина компанија со седиште во Австралија, објави својата фискална година извештаи.Компанијата објави 46.7% пад во неговата нормализирана нето добивка пост даноци за фискалната година завршува во септември.Извештајот покажа АУ$476.6 m ($348m) во приходот клуб злато казино без депозит кодови.

Aristocrat беше влијае негативно од страна на затворање на казина низ светот кога COVID-19 пандемија почна како и ограничувањата откако места повторил.Фискална Година Резултати 2020 фискална година резултати покажуваат 5.9% пад во група приходи, надолу за да АУ$4.14 bn ($2.99 bn).Падот беше виден низ игри сегмент, кој падна вкупно 32% од година на година.Во целиот свет, игри приходи, се намали за компанијата.Во сад, приходите се сведува само преку 30% до $934.7 м.Во Австралија и Нов Зеланд, намалување беше многу поголема во текот на 38%.Вкупно AU$280.5 m ($204.8 м) беше генерирани.На меѓународно ниво, приходите се надолу над 38%, со само АУ$126.3 m ($92.2 м).Дигитални Помогне На загуба во трговијата на мало сегмент беше потпомогнат од дигиталниот сектор е црниот јастреб казино отворен денес. Aristocrat видов 31.3% зголемување на заработка во рамките на овој сегмент, благодарение на социјалната казино раст.Мобилен игра со наслов Raid: Сенка Легенди беше, исто така, може да помогне да се зголеми добивката.Во неговите извештаи, Aristocrat изјави на компанијата беше во можност да се задржи блиску до АУ$2bn во ликвидноста на крајот од фискалната година е црниот јастреб казино во shawnee оклахома отвори. FY20 резултати покажа нето добивка пост-данок на нешто повеќе од 78% се со АУ$1.50 bn во приходот.Ова вклучува одложени даночни средства на АУ$1.1 bn ($803.3 м).Тревор Croker, извршен ДИРЕКТОР и Управниот Директор на Aristocrat, коментираше дека назад во Мај, компанијата влезе во COVID-19 криза во добра форма.Шест месеци подоцна, тие се добро поставени за да се појави од периодот во подобра форма. "Нашите резултати за цела година укажуваат на тоа дека ние имаме зголемена нашите финансиски основи и понатаму да се забрза нашето основните оперативни импулс, и покрај исклучителниот предизвици и нестабилноста генерирана од страна на COVID-19 на нашиот бизнис, клиенти, играчи и луѓе низ поголемиот дел од овој период." е црниот јастреб казино се отвори.