Craps обложување стратегии не помине

шума градина отворот надолу ѓубриво за отпадоци

Дигитален маркетинг платформа на услуги OtherLevels Стопанства Ограничен има потпишано договор дека го видел тоа да им обезбеди на своите Веб Притисни и Богата Inbox интелигентни пораки иновации на Обединетото Кралство лотарија оператор Камелот велика БРИТАНИЈА Лотарија Ограничен. OtherLevels Holdings Limited, која има канцеларии во Лондон, Сан Франциско, Сиднеј и Бризбејн, откри дека договорот е поставено да се подобри способноста на Камелот велика БРИТАНИЈА Лотарија Ограничени да испрати ефикасна размена на пораки за да играчи на Националната Лотарија преку десктоп или мобилни интернет пребарувач, а исто така подобрување на стекнување и задржување стапки craps обложување стратегии не помине. "Ние сме многу задоволни Камелот [велика БРИТАНИЈА Лотарија Ограничен] е доверено ни да дават услуги и понатаму да ја зголеми својата дигитална ангажман со Националната Лотарија играчи," читај изјавата од Копје Стои, Европа, Блискиот Исток и Африка Генерален Менаџер за OtherLevels Holdings Limited, кои дополнително се брои сака на Ladbrokes Корални Група, GVC Стопанства и Gamesys Ограничен меѓу своите коцкање клиенти craps обложување на што доаѓаат. "Нашата Веб Притисни и Богата Кутија пораки услуги ќе обезбеди Камелот [велика БРИТАНИЈА Лотарија Ограничен] со уште поголема стигне и ние сме убедени дека тоа ќе се докаже да биде моќна алатка во своите маркетинг стратегија." OtherLevels Стопанства Ограничен изјави дека неговата десктоп Web Push однапред е дизајниран да ги прошируваат оператор контакт со претходно недостижни играчи "во различни делови на конверзија инка", додека неговата Богата Inbox функција овозможува услуги за да се поврзете на целата база на клиенти преку употреба на "e-mail-како сандаче".Овие иновации се должи да го следат Камелот велика БРИТАНИЈА Лотарија Ограничен поновата интеграција на инвеститорот е Мајчин Стан Push, со кој се предвидува притисни известувања преку мобилни уреди.

"Ние сме возбудени за да биде проширување на нашите односи со OtherLevels [Стопанства Ограничен], чии услуги веќе докажано да биде многу ефективен за нас", прочитајте изјава од Енди Dellbridge, Customer Relationship Management и Дигитални Играч Комуникации Главата за Watford-врз основа на Камелот велика БРИТАНИЈА Лотарија Ограничен craps обложување се помине линија и не се согласува. "Видовме нашите приходи на 1,000 пораки двојно преку Мајчин Стан Push услугата, и ние сме многу убедени дека прилог на Веб Притисни и Богата Inbox ќе има многу позитивно влијание премногу." Како дел од својата работа, OtherLevels Стопанства Ограничен покрај тоа изјави дека тоа е обезбедување на непречено транзиција преку обезбедување на Камелот велика БРИТАНИЈА Лотарија Limited и нејзините трети лица партнери со пристап на својот тим од технички експерти со овој искусен тим помага во воспоставување на пораки стратегии, како и оптимизирање и испраќање на успеа кампањи шума градина отворот надолу ѓубриво за отпадоци. "Ништо од ова не би биле остварливи без помош на искусни OtherLevels [Стопанства Ограничен] консултанти и технички тим, кои имале рацете на пристап во поставување на нашите пораки стратегија на кампањата за оптимизација и испраќање на успеа кампањи," читај изјавата од Dellbridge..