дијамант казино heist 3 начини

како да се димензија криви слот

Pari Mutuel Urbain (PMU), во партнерство со NYX Игри Група Openbet, стана првиот да се воведе парични надвор објект во францускиот пазар.Следните Openbet интеграција на Готовина Надвор објект, PMU е поддржан од лансирањето на почетокот на залог населба функција со сеопфатна маркетинг кампања дијамант казино heist 3 начини. "Воведувањето на Парични средства Од францускиот пазар, е значаен развој," Мет Davey, група главен извршен директор на NYX Игри Група, рече дијамант казино гранд предници се снаоѓаат. "Нашите компании имаат многу успешни партнерство од подигнувањето PMU онлајн речиси седум години и ние сме горди да се постигне друг е на прво место.Играчите да уживаат поголема флексибилност, што Готовина Надвор нуди и ние се одредени на навлегувањето ќе докаже како високо ниво во Франција, како што има на другите пазари." "Како прво-да-пазарот со Готовина Надвор во Франција, ние се цементирање нашата позиција како еден од земјата, што доведува sportsbooks, и преземање на нашата понуда за да на следното ниво", додава Жан-Марк Léglis, главен службеник за технологија PMU дијамант казино стражарите не се движат. "Нашите играчи сега може да имаат корист од можност за ублажување на ризикот и заклучување во профитот со Готовина Надвор производ, кој е лесно да се разбере, задоволувајќи да се користи, и доаѓа со докажано досие." Ова е втора значајна карактеристика воведен на PMU платформа од страна на OpenBet, првиот интеграција на својата SiteBuilder решение минатата година како да се димензија криви слот. OpenBet има обезбедено PMU со своите sportsbook платформа решение од отворање на францускиот пазар во јуни 2010 година. Infopowa вест е главен на Casinomeister вестите од 2000 до 2019. Брајан Cullingworth беше главен автор, соработник, и беше еден од повеќето видни лица имам некогаш познат вклучени во онлајн казино индустријата.Првпат се сретнаа во јануари 2001 година во МРАЗ во Лондон каде што се забележани него ќе говорница да кабина интервјуирање онлајн казино, софтвер и лиценцирање надлежност претставници.Брајан беше, исто така, силно се вклучени со нашите форум како "Jetset", тој беше ангажиран како неформално консултант да eCOGRA, на ОПА, и беше играч застапник кој учествувал безброј оштетениот играчи со своите конекции за да индустрија луѓе.Тој, исто така, објави "Казино Предупредува" преку Infopowa вести за прилично голем број на години.Овие може да се најде во нашите вести архиви.Неговото заминување во февруари 2019 беше мрачен ден за нас.Тој засекогаш ќе биде пропуштен..