топла покер во око gif

кога го прави јужна наведнуваат казино се отвори

На 7 август 2018 Италија парламент гласаа за забрана на коцкање рекламирање со 155 гласови во корист и 125 гласови против.Овој рекламирање забраната ќе беа забранети да се рекламираат коцкање производи и услуги на интернет, радио и ТВ.Сепак, државата се кандидира на лотарија и нејзините производи ќе бидат ослободени од оваа забрана.Еден од ретките оператори јавно предизвик на италијанската влада за нејзината одлука за забрана на коцкање рекламирање е LeoVegas Италија и нејзиниот генерален Директор Никлас Lindahl.Во ексклузивното интервју со Коцкање Insider, Lindahl повици за поддршка од други оператори, и објаснува зошто LeoVegas не се откажува од борбата за укинување на забраната.Какво влијание има ова го има на индустрија во Италија досега?Бидејќи забраната стана активен, таа вели дека секој кој има договор во место може да се продолжи до јули следната година.Па до летото следната година, ќе може да продолжи рекламирање со договорите си уште ги имате, па од таа гледна точка одобрението може да се продолжи.Сепак, огласи на Facebook одлучил да затвори своите канали веднаш по декрет стана закон, и Google, исто така, избраа да ја затвори AdWords, кој беше најголемиот удар за индустријата.Иако тие не треба да се, тие ја донесе одлуката да се затвори канали.Ова ќе имаат доста значајно влијание на маркетинг-за секој оператор, бидејќи тоа е важно и да бидат во можност да допрат до вашиот клуб на обожаватели преку Facebook е многу важно да се со вашите клиенти.Тоа беше предвремено и непотребно, бидејќи рекламирање на Facebook може да се продолжи до летото следната година.Владата сакаше да се намали рекламирање, но наместо тоа, се должи на прозорец на можности, на сите оператори сега се обидуваат да се на пазарот толку тешко како што може, така всушност маркетинг се чини дека се повеќе јакне сега, отколку пред забрана топла покер во око gif. LeoVegas одлучи да се земе дел од нашата маркетинг-буџет и го стави на промовирањето одговорен игри.На пример, кога Серијата А започна нова серија од пред неколку недели, ние всушност купи страници само добредојде на фудбалери назад и промовирање на одговорни игри.Ние сме dedicating доста голем дел од нашата маркетинг буџетот да се промовира одговорен игри.Каков ефект дали мислите дека забраната ќе има откако е донесен?Во LeoVegas ние се работи на Европската Унија ниво сега.Имаме поднесено барање и Европската Комисија е да работи со ова тврдење, бидејќи декрет прекршил повеќе закони на ЕУ.Ние сме убедени ЕУ ќе се види како Италија може да бидат погодени и нашата надеж е дека ЕУ ќе седнат и да разговараат со нив и да каже: "Еј, вие не може да го направи ова и законот мора да се промени." Како за нашите средно цел, ние не мислиме дека порано или подоцна, новата влада ќе дојде.Зборувавме со опозицијата и тие исто така мислам дека овој нов закон е целосно надвор од линија, па се надеваме дека кога новата влада доаѓа, дека тие ќе калибрирање овој закон во повеќе разумни закон.До кој степен би се согласувате со аргумент дека коцкање рекламирање барем треба да бидат контролирани во некоја форма, дури и ако немаше ќебе забрана?Мислам дека како сериозни имателите на одобренија и дозволи, ние имаме одговорност да се грижи за нашите играчи и на пазарот во еден одговорен начин.Ние секогаш сме во потрага да велика БРИТАНИЈА, како добар пример.Велика БРИТАНИЈА има многу строг закон кога станува збор за рекламирање казино и игри, за кој мислиме дека е во ред, бидејќи Коцкање Комисија е ставајќи притисок на операторите да живеат до одредени стандарди.Тоа ни дава можност за подобро себеси, и ако треба да се држи до строги правила, сите сериозни оператори можат да работат на вистински начин.Јас се согласувам дека во Италија тоа е малку надвор од контрола.Оператори беа добро регулирано, но од маркетинг аспект, одејќи од решен маркетинг за комплетна забрана, тоа е премногу и кога ќе види, исто така каде што на коцкање зависност започнува во Италија, тоа не е онлајн, својата присутен.Онлајн игри во Италија претставува само 7% од вкупниот коцкање промет во Италија.Остатокот е од офлајн и ако се погледне во она што го просек трошат е за онлајн оператори, мислам дека тоа е за €52, па се подразбира дека коцкање зависност не е навистина создадени онлајн.Оние кои се коцка онлајн ќе бидат набљудувани преку нашите одговорни игри оддел, па ние може да се види и во пресрет на нив пред тоа станува проблем.Иако ние не мислам дека коцкање цигара е главно развиен присутен, ние секогаш сме преземање на чекор да им помогне на оние кои им е потребна помош за користење на нашата напредни алгоритми и така натаму.Ние се одговорни коцкање многу сериозно.За да се одговори на вашето прашање, постои потреба да се заостри пазарот во Италија?Можеби, но тоа беше направено во разумен начин?Нема.Мислам дека велика БРИТАНИЈА е добар пример за тоа како работите треба да се направи; строги, но нормален.Како мислите дека забраната ќе биде примен од страна на играчите?Играчите ќе продолжи да игра ако се спореди со забраната во САД.Луѓето продолжи да пие и само се најде алтернативни начини да се најдат на нивната употреба на алкохол.Тоа е истото со игри или коцкање.Италија е просперитетна пазарот, италијански луѓето ќе продолжат да се коцка.Тие само ќе имаат потешко време наоѓање на правото сајтови.Нашите клиенти се многу импресиониран со LeoVegas, како што се само на операторот преземање на застане против оваа одлука од страна на владата.Тие се горди да бидат дел од нас, како ние сме компанија со земање на застане против неправеден италијански популистички одлука.Минатиот месец ми зборуваше да филијалата консултант со седиште во Италија (Maurizio Gigante) кој сугерира дека некои соработници се размислува да се врати на ".com нелегално средина или да почне да работи надвор од Италија." Во вашето мислење, колку е веројатно дека е тоа ова ќе се случи?Зошто?Се разбира тоа е ризично бизнис сега за подружници, бидејќи новиот закон вели дека секој кој прави реклама, но, исто така, на среден или на канал или местото со кој се промовира за операторот, ќе биде предмет на казна, како и, така, тоа е двојно парична казна.Се разбира, многу партнери се плашат и сигурен сум дека ниту еден од нив ќе се обиде да најде начин да се оди низ целиот закон, но нашиот совет до нашите соработници е да продолжи да го прави на своите деловни како тие треба да останат транспарентно и да ги следат правилата и прописите.Ние не советува на сите наши соработници да се оди низ целиот закон.Ние секогаш ги охрабруваме сите да го следат законот.Да се биде во согласност е клуч за успех во оваа индустрија, и ние мора да се покаже на италијанската влада дека онлајн игри е нешто добро.Се надеваме на филијали остане во рамките на нивната усогласеност, затоа што тоа ќе биде подобро за сите.Сепак, ние не се разбере проблемот и ризик дека тие може да оди на .com средина.Каков преседан го прави овој сет за целиот коцкање индустрија во други делови од светот?Остатокот на светот само што изгледа на Италија како екстремен пример.Сегашната влада е овој сон дека ова ќе биде пример за остатокот од светот и дека многу Европски земји ќе го следат нивниот "одличен пример" но тоа не е случај.Други земји само погледнете во Италија и мислам дека уште еднаш Италија го преземат екстремни акција без никаква смисла, па тоа нема да биде токму онака како што владата се надева дека ќе успее.Тоа е еден луд закон што оди против препорака на Европската Унија.Проблемот е ова, Италија, всушност, им овозможува на коцкање и игри.Операторите се, исто така, им е дозволено да аплицираат за лиценци.Значи, од една страна, тие велат дека игри е законска, и од друга страна тие велат дека ќе може да се купи лиценца во Италија, но не можете да ја промовирате вашата бизнис.Како ќе нови оператори можат да навлезат во италијанскиот пазар?Тоа е невозможно, бидејќи можете да купите некоја лиценца за да, но без маркетинг, како може да расте?Тоа е исто така и против законот во Европската Унија, закон со кој се гарантира слобода на конкуренција, слободна трговија и конкурентност.Други земји се во потрага на Италија како лош пример право сега.Што значи ова за ранливите играчи сега?Тоа е клучот.Ранливи играчи со однесување ризици би можел да заврши на нелегални сајтови кои не се грижат за одговорен игри, кои се грижиме само за цедење пари колку тие може да се од играчи, па откако рекламирање за licenced оператори исчезнува, само на оние кои ќе останат се .com нелегални сајтови.Многу од играчите ќе заврши на чудни локации, тие нема да знаат кој е зад сајт и дека лицето нема да се грижат за играчот благосостојба.Како загрижувачко е тоа што решен оператори отиде до врвот на Facebook и Google рекламирање вта за коцкање оператори во светлина на бан?Тоа е лудо.Разговарав со Google и Facebook.Јас реков: "Еј момци, дали сте виделе она што овој го направил?" Тие се забранат сите правни оператори, но потоа тие им даде простор за незаконски оператори.Ова е лудо.Ние, исто така, информираше владата.Ние испрати писма до владата, велејќи: "Еј, тоа се случи, токму она што го рече дека ќе се случи, правниот оператори исчезне од Google и Facebook оставајќи само нелегални оператори.Дали ви се види она што сте го направиле?" Се разбира, никој не ми одговори.Е LeoVegas се уште се заинтересирани да седнат да разговараат со италијанската влада?Ако е така, што планирате да се каже за нив?Да, ние работиме кон исполнувањето нив и ние сме во потрага напред за да се сретне со нив.Ние се или случува да се сретне со нив во Рим или Брисел.Ние преземаме за да на следното ниво и ние не сме врзани надолу.Остатокот увери дека знаеме што е право а ние знаеме дека имаме право на наша страна и ние знаеме дека имаме благородна мисија, па ние нема да се повлече.Кога ќе седнете со нив ќе каже: "Еј, ова се факти, ова се бројки, ќе ви биде смирен доволно за да ги видиш твојот закон, и да се направи нешто повеќе за здравата, кои, всушност, се бори зависност од коцкање и не се зголеми тоа?"Ако тие не сакаат да слушаат, ние ќе работиме со опозицијата.Тие веќе не слуша нас, ние имавме голем успех за време на гласови кога парламент гласаа за оваа одлука, опозицијата ги следи нашите совети и имавме пратениците споделување на нашиот глас и мислење.Се надеваме дека новата влада ќе им помогне на решите ова.Какви се шансите оваа забрана би можело да биде поништена? топла покер чувство во раме.