бесплатен покер да освоите подароци

без регистрација или преземете

Велика БРИТАНИЈА-листата онлајн коцкање оператор 888 Стопанства има увери инвеститори дека подеми и падови на нејзините бурни 2017 нема да имаат значително влијание врз нејзината целосна година резултати.Во тргување ажурирање издадени четврток наутро, 888 најави дека неговата прилагоди заработка за FY17 ќе биде "во согласност со пазарните очекувања." На пазарот реагираше со стегање, оставајќи 888 е цена на акција на 277.5 стр во близина на четврток тргување, речиси непроменета од претходниот ден.Компанијата hailed "понатамошен напредок во Казино, силен импулс со 888Sport, зголемената активност на мобилни уреди и на продолжение на експанзија" на Европскиот континент, "особено Италија и Шпанија." 888 извршен ДИРЕКТОР Itai Freiberger, исто така, истакна компанијата "фирма се фокусира на подобрување на оперативниот ефикасноста на пополнување." Овој резултат ќе дојде и покрај 888 е 2017 излегува од пет пазари – вклучувајќи ги Австралија и Полска – и она што компанијата опиша како "зголемување на регулаторните фокус, првенствено во велика БРИТАНИЈА." Freiberger рече "главни" на компанијата 2017 активност е на "водечки на начин во однос на усогласеноста и одговорност." Можеби, но тоа не го запре велика БРИТАНИЈА Коцкање Комисија (UKGC) од удирање 888 со рекорден £7.8 м парична казна во август за техничка неуспеси што е дозволено илјадници само-исклучени проблем коцкари да продолжи коцкање со 888 сајтови бесплатен покер да освоите подароци. Freiberger истакна дека 888 е согласност и одговорност напори се "континуиран процес на континуирано подобрување." Соодветно на тоа, 888 неодамна го најави назначувањето на нов не-извршен директор, Ана де Kerckhove, кој во моментов делува како извршен ДИРЕКТОР на членарина студио Железо.Меѓу новиот директор надлежностите ќе се седи на 888 Гејминг Комитетот за Усогласеност.Регулаторната притисок е веројатно да се зголеми во 2018, со оглед на повеќе предупредувања се издадени онлајн оператори во текот на изминатите неколку месеци од страна на UKGC и други владини агенции, вклучувајќи ги и Конкуренцијата и Пазари Орган и Рекламни Стандарди Орган.Во прилог на регулаторната пресврт, 2017 видов 888 фрли својата линкови до починатиот ко-основач Ахарон Shaked, чие семејство продаваат надвор целиот свој удел во компанијата во две големи трансакции оваа година.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre бесплатен покер за да заработите пари.